用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 44|主題: 56907

[淘寶] 請問淘寶“雙11“有咩特別?有很大減價?

男爵府

國民生產總值:5349

畀面勳章

好似好隆重其視咁,請問有咩優惠?我有好多嘢想買,如果有特別平,我想簡多啲等埋一齊運

王國熱話
^0^相聚一刻談天室Part29^0^
佛理及靈異事同夢境既朋友請入黎,一齊講...
有冇美劇推介?
牛棚吹水站~離開這一刻感覺不會忘記~part12...

大宅

國民生產總值:2598

回覆樓主:

今年好似無乜宣傳

複式洋房

國民生產總值:153

taviatsui 發表於 16-10-18 13:08
今年好似無乜宣傳
有啊,我住港島,日日都見天貓係電車賣既廣告,話咩天貓雙十一黎香港,好多優惠,其實我唔明佢寫乜,我自己淘寶新手一名

伯爵府

國民生產總值:18545

動物勳章 2016夢想成真 2015xmas 畀面勳章

嘉林 發表於 16-10-18 19:01
有啊,我住港島,日日都見天貓係電車賣既廣告,話咩天貓雙十一黎香港,好多優惠,其實我唔明佢寫乜,我自己 ...
MTR成個香港站都賣天貓廣告 話有好多優惠有禮物俾我地喎 仲開佐個電視係咁賣廣告

大宅

國民生產總值:2598

回覆樓主:

以往嗰兩年,早一個月淘寶已經有預售同好多紅包

大宅

國民生產總值:1665

回覆:請問淘寶“雙11“有咩特別

過去2年,我見過我睇中的天猫商品,在雙十一加價!!!

別墅

國民生產總值:715

天貓嗰D咩殺黎HK, 我入去睇佢D店, WATSONS.. 零食物語... 一堆HK SHOP... 我當你有折扣.. 計返RATE, 計返運費, 我都唔明佢有咩咁吸引到要我淘佢唔直接喺HK買.....

公爵府

國民生產總值:29101

一年不如一年

大宅

國民生產總值:2193

上年港區都冇優惠...

伯爵府

國民生產總值:16391

回覆樓主:

有平少少,有貴少少,除非監視開某啲貨,知價,否則好易買貴嘢。

都係嗰句,内地好多購物網,多睇幾個網站先最抵。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎