用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 134|主題: 117527

[台灣] 台中大樹先生

大宅

國民生產總值:3689

BK Milk勳章

見朋友帶小朋友喺台北的大樹先生玩得好開,嚟緊會去台中。我見台中都有大樹先生,請問有無jm 去過?一樣咁好玩嗎?離台中車站遠嗎?謝指教。

王國熱話
bb係咪可以食洋蔥?
仔仔8個月喇,超為食!加固分享!
白汁洋蔥栗米三文魚字母粉
免治牛肉,免治豬肉,13個月的bb吃,d肉質...

大宅

國民生產總值:1223

Yenyenng 發表於 16-10-18 10:30
見朋友帶小朋友喺台北的大樹先生玩得好開,嚟緊會去台中。我見台中都有大樹先生,請問有無jm 去過?一樣咁 ...

細過台北的,離火車站打的我記得唔貴

大宅

國民生產總值:2537

BK Milk勳章

我去過。 都大過香港個的好多。 媽媽可以就咁左係餐桌睇住小朋友玩。 好好

大宅

BK Milk勳章

引用:Quote:Yenyenng+發表於+16-10-18+10:30+見

原帖由 Lomum 於 16-10-19 發表
細過台北的,離火車站打的我記得唔貴
Thx!

大宅

BK Milk勳章

引用:我去過。+都大過香港個的好多。+媽媽可以就

原帖由 Ferfer88 於 16-10-20 發表
我去過。 都大過香港個的好多。 媽媽可以就咁左係餐桌睇住小朋友玩。 好好
...
Thx!

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎