自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

怪唔得知唔見她演劇啦

54歲商天娥前年約滿大台,點知上年拍完《樓奴》就甚少見佢喺公仔箱出現,早前商天娥接受電台訪問,佢就自爆離巢係因幾年拍《結‧分@謊情式》被指犯眾憎,商天娥又認自己嗰陣,成日遲到,與同事嘈過,後嚟就決定離開無綫,佢喺電台節目中,好有悔意稱希望佢哋聽到,可以體諒佢當時嘅處境,佢又話之前佢爸爸身體唔好,老公又要搬公司,咁啱商天娥又要開工,平時又要睇劇本,當時因為忙成日遲到,心情亦好差,幾乎有病,與同事關係麻麻,傳出好多新聞,令佢o依家都有心結。

商天娥喺訪問中,稱自己當時好奇點解做咗咁多年都會畀人誤會,連好友都覺得佢麻煩兼耍大牌,後來佢先知自己錯,因為當時冇同大家講佢嘅情況,亦冇同公司交代,只係做人報喜不報憂,點知拍完呢套劇,爸爸就過咗身,今次商天娥忽然喺電台開咪,唔知係唔係想向大台同舊同事認錯,今日有周刊指,商天娥近日返咗大台錄《我愛香港》嘅其中一集,佢就冇再變「黑天鵝」,見人就笑晒打招呼,之前商天娥已放風想返大台拍劇,今次忽然變nice,睇嚟真係好恨返去噃!?

funfun759    發表於 16-10-18 17:22

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

伯爵府

佢話哂都做過阿妸,又有女主角命,但一直浮浮沉沉
劉嘉玲、毛毛、吳君如都順風過佢

大宅

佢現實生活對任何人都大牌,慳D

3btsoi    發表於 16-10-19 10:00

翡翠宮

白羊花花 發表於 16-10-18 11:58
...

所以佢份人,應該......

公爵府

...

佢一出道就做女主角,又可以拍張國榮,照計一手好牌,唔明點解佢撈唔起!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

其實佢紅唔起相信都係性格影響。
套《儂本多情》佢仲同哥哥做對手戲,
大台對佢算非常唔錯,可惜佢把握唔到。

子爵府

當年連哥哥出名好脾氣,都傳和她不和,我估她都勁有性格

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

...
亦可能就係因為呢個原因,才引致"一朝得志"
疫情期間,JM們加油

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

leechansandy 發表於 16-10-18 12:10
當年連哥哥出名好脾氣,都傳和她不和,我估她都勁有性格

一出道就擺款? 仲要對手係哥哥, 唔係嘛?

珍珠宮

回覆樓主:

根本就係性格問題

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:【認犯眾憎】商天娥向大台舊同事認錯 解「耍大牌」之謎

其實佢講個d都係借口

本身個人都係差

翡翠宮

Thelittlepingu 發表於 16-10-18 12:14
一出道就擺款? 仲要對手係哥哥, 唔係嘛?

儂本多情
咁哥哥果時唔係勁紅果隻

子爵府

回覆 Thelittlepingu 的帖子

太久了,只記得哥哥說過,以後都不想和再她拍戲

wcpcelia    發表於 16-10-18 14:59

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

Smallraindrop 發表於 16-10-18 12:19
儂本多情
咁哥哥果時唔係勁紅果隻

就算唔係好紅, 但好靚仔喎。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真係唔講唔知呀

公爵府

睇佢個樣似果啲連假戲都唔願做&懶有性格既人...
其實真係唔明點解揾佢做阿珂...佢個樣吾係差, 但都唔係果種氣質.....後生佢擺到明成個牛黃妹咁既樣....

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

佢從來都無好脾氣過。 

成日都俾人話佢惡架啦。 

都唔係果一排囉。

應該,無野做,想返黎搵JOB做啩。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:mickeyeva 的帖子

首頁

尾頁

跳至