用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 45|主題: 117328

[泰國] 曼谷平酒店推介

大宅

國民生產總值:1275

因為N年無去曼谷,可否推介吓各JM心水平靚正酒店(2個大人)?

今次會去4日,主要係行吓食吓野,會好少時間留酒店,所以酒店平平地又乾淨,近Bts就OK!
貪心D就最好夜晚附近有宵夜同按摩店啦

王國熱話
韓劇友哇鬼大本營~part3
鍾意<<防彈少年團>>BTS入黎傾
宋宋CP 太陽的後裔 Part II
<<雲畫的月光>> 鍾意朴寶劍入黎傾

珍珠宮

國民生產總值:44266

981228 發表於 16-10-18 12:19
因為N年無去曼谷,可否推介吓各JM心水平靚正酒店(2個大人)?

今次會去4日,主要係行吓食吓野,會好少時 ...
嚟緊2月都會回鄉...4選1中...For yr ref.

1) kimpinski
2) GCP Ratchadamri
3) Emporium suites by chatrium
4) Marriott executive hotel sukhumvit thonglor

複式洋房

國民生產總值:145

呢兩間都幾好

曼谷暹邏假日快捷酒店 (Holiday Inn Express Bangkok Siam Hotel)
曼谷暹羅宜必思酒店 (Ibis Bangkok Siam Hotel)

寶石宮

國民生產總值:300162

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

樓上講呢兩間都OK(ibis, holiday Inn express - siam), 住過好方便
要再平啲都有, 睇你想住邊區咁啦

大宅

國民生產總值:4544

回覆樓主:

我住過 Hotel Clover Asoke,
我直接同酒店book$388/1晚
酒店係T21商場附近

wcpcelia    發表於 16-10-18 14:31

大宅

國民生產總值:2549

TMC3012 發表於 16-10-18 12:45
樓上講呢兩間都OK(ibis, holiday Inn express - siam), 住過好方便
要再平啲都有, 睇你想住邊區咁啦 ...

仲再平?響曼谷黎講好多呢啲價錢已經係功能酒店,即係有特定用途,我就唔會住喇

大宅

多謝以上咁多位JM, 我會逐一參考吓

大宅

國民生產總值:2088

Park plaza 幾好,又近asok bts

大宅

國民生產總值:4082

Bangkok 68, 我上次住 hkd200.00 1晚 3人房, 幸運地 給我 打通 1間大床 1間雙床房, 出地鐵站 行 10mins, 但2個大人 沒所謂, 酒店旁的 安摩我比90分,200b安腳,last order 10.00pm, 行1個 地鐵站 有 出名的 咖哩蟹, 又近 jj market, 我這次去出入 都 用 uber, 超方便, 介紹返 酒店, 沒有華麗的裝修, 但空間大, 舒適, 上 agodxxx查看吧, 有需要可再 詳細些

大宅

oliviachan22 發表於 16-10-21 12:19
Park plaza 幾好,又近asok bts

唔該晒,參考吓先(emoji)

大宅

double-w 發表於 16-10-21 13:50
Bangkok 68, 我上次住 hkd200.00 1晚 3人房, 幸運地 給我 打通 1間大床 1間雙床房, 出地鐵站 行 10mins, ...

嘩!唔該晒,好詳細呀!會參考吓、謝謝!

公爵府

國民生產總值:25028

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

jennian 發表於 16-10-18 12:37
呢兩間都幾好

這幾間

男爵府

國民生產總值:5437

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 樂桃猴年勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 2015xmas

回覆 981228 的帖子

Centre Point Chidlom, $5xx一晚, 房大,附近有間spa叫「靜」,離bts10分鐘左右,酒店有免費tuk tuk 去bts 站,距離四面佛,central world 15分鐘左右

大宅

豬仔記 發表於 16-10-21 18:19
回覆 981228 的帖子

Centre Point Chidlom, $5xx一晚, 房大,附近有間spa叫「靜」,離bts10分鐘左右,酒 ...

唔該晒
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎