用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 5705|主題: 869364

如果你係阿細會揀邦主定阿峰?

子爵府

國民生產總值:14637

我就揀阿峰,因為以前明明係鐘意佢,對方亦唔算對自己唔住,佢又細心,對煮食有共同話題,但邦主係將感情放係心,又要面子,同佢一齊,雖然係心中所愛,但我覺得呢種性格同佢耐左,女方會辛苦,要成日就佢同勞氣!

珍珠宮

國民生產總值:45257

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

she007 發表於 16-10-18 12:43
我就揀阿峰,因為以前明明係鐘意佢,對方亦唔算對自己唔住,佢又細心,對煮食有共同話題,但邦主係將感情放係心, ...
但睇見佢同邦主一齊時感到好溫馨喎

子爵府

angelacch 發表於 16-10-18 12:49
但睇見佢同邦主一齊時感到好溫馨喎

似係愛人同被愛咁揀,通常女人揀愛人然後吃苦頭再後悔。

珊瑚宮

國民生產總值:102911

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 2015xmas

應該係阿峰, 但阿細對佢已無feel, 奈何!!!!此情不再!!!!!!

珍珠宮

國民生產總值:47318

回覆:如果你係阿細會揀邦主定阿峰

我會選邦主,很多事情過去就過去了,人要向前看,timing是最重要。

男爵府

國民生產總值:6755

最關心BB問題熱投勳章

邦主

大宅

國民生產總值:4853

女人一定係揀愛自己嗰個先至幸福,揀自己愛嗰個只會痛苦

子爵府

抺茶雪糕 發表於 16-10-18 13:02
女人一定係揀愛自己嗰個先至幸福,揀自己愛嗰個只會痛苦

係,我都試過,唔止一次,開始係開心,但事實性格係唔夾的,所以後來只係令自己好嬲/傷心。

wcpcelia    發表於 16-10-18 13:51

大宅

國民生產總值:1631

she007 發表於 16-10-18 12:54
似係愛人同被愛咁揀,通常女人揀愛人然後吃苦頭再後悔。
totally agree!

大宅

國民生產總值:1971

動物勳章

我會揀阿峰,揀一個愛自己和著緊自己多D的人會比較幸福

珍珠宮

國民生產總值:38062

玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

好明顯係邦主

侯爵府

國民生產總值:22836

邦主,因為亞細同亞峰似知心嘅朋友,無愛嘅感覺

彩鑽殿

國民生產總值:746097

動物勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas 2016夢想成真

回覆:如果你係阿細會揀邦主定阿峰?

阿峰

男爵府

國民生產總值:9489

熱血勳章 BK Milk勳章

sure for 邦主啦

男爵府

國民生產總值:8542

2015xmas

回覆樓主:

明知峰好!我估細會揀邦主!!(希望估錯)!!

水晶宮

國民生產總值:57472

畀面勳章 環保接龍勳章

阿峰,

子爵府

回覆:ANNY媽 的帖子

ㄧ定啦,佢地係主角

男爵府

國民生產總值:9709

亞細果d性格,會選自己鍾意果個;邦主其實都鍾意亞細,只係佢已經唔相信愛情,見十仔同yan好番時,佢話好多時開頭以為自己搵到,之後都唔work.
可能人到中年先嚟嘅愛情,要好勇敢先開始。

水晶宮

國民生產總值:56815

畀面勳章

揀而家愛個位囉,冇得講番以前架啦,以前愛唔代表而家仍然愛架嘛

大宅

國民生產總值:3162

愛人同被愛可以係同時既, 我揀邦主

阿細好明顯對阿鋒冇晒FEEL
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎