親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

第一次去韓國,一家四口,想揾間在明洞的酒店 3人房(真係有3張床的),有冇好介紹?最好是不太舊和近明洞站。Skypark Central 好嗎?是否很舊?PJ 明洞好似幾新,但朋友話不近地鐵站。
Anyway, 請大家俾D意見。Thx!

大宅

我今年復活節假期剛住過這酒店的三人房,三張單人床 nine tree hotel myung-dong

子爵府

請問有無啲係排埋一齊.我驚小朋友會碌落地. 因為試過

男爵府

回覆 joymama 的帖子

Seems okay wor. 近明洞地鐵站嗎?Thx!

男爵府

joymama 發表於 16-10-18 13:21
我今年復活節假期剛住過這酒店的三人房,三張單人床 nine tree hotel myung-dong

...

我都有留意呢間酒店,請問房間冷氣涼唔涼,乾淨嗎?你book嘰錢呀?喺邊度book呀?唔好意思咁多野問,第一次去韓國唔太熟!

男爵府

剛 check 了我去那幾天, triple room 已 sold out. 仲有冇好介紹呀?Thx!

大宅

MM6 發表於 16-10-18 22:20
我都有留意呢間酒店,請問房間冷氣涼唔涼,乾淨嗎?你book嘰錢呀?喺邊度book呀?唔好意思咁多野問,第一 ...

我在cx holiday 訂,近明洞地鐵站,乾淨

男爵府

還有沒有三床房的提議呀?!Thx!

男爵府

joymama 發表於 16-10-18 13:21

...

呢個3人room係幾好,雖然係細少少,但有長枱好方便,而地點也很方便

男爵府

winniepoon 發表於 16-10-20 18:43
還有沒有三床房的提議呀?!Thx!

Lorsir Hotel 有三人房, mtr 就係門口

大宅

請問有無人住過Skypark Myeongdong I? OK 嗎?

男爵府

我 book 左新年, Metro Hotel 有3人房

男爵府

有冇人住過明洞的Royal Hotel Seoul? Okay 嗎?Thanks!

男爵府

Creto Hotel都有,但係要喺nine tree再入,遠咗少少,但房價平啲。上星期住$841/晚。

首頁

尾頁

跳至