用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 45|主題: 117520

[韓國] 韓國 triple room (with 3 beds)

大宅

國民生產總值:4253

第一次去韓國,一家四口,想揾間在明洞的酒店 3人房(真係有3張床的),有冇好介紹?最好是不太舊和近明洞站。Skypark Central 好嗎?是否很舊?PJ 明洞好似幾新,但朋友話不近地鐵站。
Anyway, 請大家俾D意見。Thx!

王國熱話
大家有冇緊緻產品介紹?c6話我殘咗好多,...
去水腫腳做咩好
有無jm用過COSME DECORTE 呢個牌子護膚品?
改善凹凸洞

大宅

國民生產總值:1981

我今年復活節假期剛住過這酒店的三人房,三張單人床 nine tree hotel myung-dong

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

國民生產總值:5317

請問有無啲係排埋一齊.我驚小朋友會碌落地. 因為試過

大宅

回覆 joymama 的帖子

Seems okay wor. 近明洞地鐵站嗎?Thx!

男爵府

國民生產總值:5785

joymama 發表於 16-10-18 13:21
我今年復活節假期剛住過這酒店的三人房,三張單人床 nine tree hotel myung-dong

...

我都有留意呢間酒店,請問房間冷氣涼唔涼,乾淨嗎?你book嘰錢呀?喺邊度book呀?唔好意思咁多野問,第一次去韓國唔太熟!

大宅

剛 check 了我去那幾天, triple room 已 sold out. 仲有冇好介紹呀?Thx!

大宅

國民生產總值:1981

MM6 發表於 16-10-18 22:20
我都有留意呢間酒店,請問房間冷氣涼唔涼,乾淨嗎?你book嘰錢呀?喺邊度book呀?唔好意思咁多野問,第一 ...

我在cx holiday 訂,近明洞地鐵站,乾淨

大宅

還有沒有三床房的提議呀?!Thx!

男爵府

國民生產總值:5686

joymama 發表於 16-10-18 13:21

...

呢個3人room係幾好,雖然係細少少,但有長枱好方便,而地點也很方便

男爵府

國民生產總值:5734

winniepoon 發表於 16-10-20 18:43
還有沒有三床房的提議呀?!Thx!

Lorsir Hotel 有三人房, mtr 就係門口

大宅

國民生產總值:1221

請問有無人住過Skypark Myeongdong I? OK 嗎?

男爵府

國民生產總值:6327

我 book 左新年, Metro Hotel 有3人房

大宅

有冇人住過明洞的Royal Hotel Seoul? Okay 嗎?Thanks!

男爵府

國民生產總值:5882

Creto Hotel都有,但係要喺nine tree再入,遠咗少少,但房價平啲。上星期住$841/晚。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎