用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

屯門區媽媽會 今日: 18|主題: 21881

sunkids dress up party

別墅

國民生產總值:897

請問是否計分,是否其中一part interview?

王國熱話
要來了....始終要來
8號風球99話要飲茶
其實係咪真係所有99都好難頂?
請教

子爵府

國民生產總值:10264

我都想知,講到要dress up 咁勁
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

複式洋房

國民生產總值:128

回覆樓主:

應該唔計分掛(emoji)(emoji)

別墅

國民生產總值:897

你們是K or n

男爵府

國民生產總值:5392

回覆樓主:

唔計架喎,因為入到去就四圍行,唔覺有人check名。

子爵府

國民生產總值:10264

sesameshl 發表於 16-10-18 18:34
你們是K or n

我係K
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

大宅

國民生產總值:2171

唔計㗎!現場亂亂哋,周圍參觀吓
其實school tour 就school tour,唔明點解要人dress up.

大宅

國民生產總值:1166

畀面勳章

Saboc 發表於 16-10-19 06:48
其實school tour 就school tour,唔明點解要人dress up. ...

時間寫住10am-2pm,係幾點去都得嗎?

別墅

國民生產總值:588

Saboc 發表於 16-10-19 06:48
其實school tour 就school tour,唔明點解要人dress up. ...

咁其實係要cosplay咁定formal dress就可以了?我頭痛左好耐應該同仔仔著咩衫

複式洋房

國民生產總值:129

回覆樓主:

我係n, 但肯定唔係interview?
頭都痛,仲要dress like a prince.....

複式洋房

國民生產總值:133

珍妮鳳 發表於 16-10-25 23:25
我係n, 但肯定唔係interview?
頭都痛,仲要dress like a prince.....

係囉 都唔知著咩衫好 咁細個好難買王子服

大宅

國民生產總值:1323

回覆樓主:

其實真的只是一個普通open day,大家不用太緊張啦,不計分的,只是著靚d 大家開心d 而已

複式洋房

leungbb1026 發表於 16-10-28 11:56
其實真的只是一個普通open day,大家不用太緊張啦,不計分的,只是著靚d 大家開心d 而已
...

大宅

國民生產總值:1323

ccbbstella 發表於 16-10-28 22:53

係呀

複式洋房

leungbb1026 發表於 16-10-28 23:38
係呀

唔該曬你呀! 我剛剛都收到佢地既面試信 11月要面試啦
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎