用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 38|主題: 12399

邊隻尿片好?

大宅

國民生產總值:3385

BB出世用PAMPERS PATPAT會紅, 之後轉左MERRIES就無事, 但用左幾個月後, PATPAT又紅返, 係咪應該轉尿片? 定係轉PATPAT膏? 有冇咩牌子推介?

男爵府

國民生產總值:8072

其實無話邊隻牌子好,最緊要係適合BB用。我仔一直pampers,都幾好。

大宅

國民生產總值:1033

認識瑞士牛牛第二回

紅pat pat係咪因為吾夠乾爽? 或者吾夠柔軟? 你可以試下pampers敏感肌系列,好柔軟, 我bb 初生時都用敏感肌系列,無紅pat pat

別墅

國民生產總值:764

回覆 JoyceHoHo 的帖子

可以試下huggies鉑金片片,宜家著緊好乾爽,pat pat無咁易紅, 仲有換片時抹乾啲水氣都有助改善紅既問題

大宅

國民生產總值:1662

畀面勳章

PATPAT膏你用緊邊隻? 平時搽D 凡士林都可以

侯爵府

國民生產總值:22449

回覆樓主:

我仔仔用merries,覺得唔錯吖

大宅

國民生產總值:3385

water_monster 發表於 16-10-20 17:53
PATPAT膏你用緊邊隻? 平時搽D 凡士林都可以

用緊mustela patpat膏

大宅

國民生產總值:1872

我仔一直都用白P都無試過紅PATPAT, 或者你試下佢新出隻敏感肌, 日本製造架, 貴少少但效果都唔錯架

大宅

國民生產總值:1217

仔仔用緊huggies , 都唔錯呀
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎