用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

志趣相投 今日: 105|主題: 6262

bb 預產期11月, 有冇改名師傅介紹?

別墅

國民生產總值:657

喺度爬過文黃晉虎評價好壞參半, 有沒其他介紹? 定係信自己, 改左都冇乜大分別?

王國熱話
一些有趣圖片分享
神秘面紗下的美
唯美下的生活趣味
[轉貼] 地鐵出口旁貼的廣告

複式洋房

國民生產總值:228

unfairpk 發表於 16-10-18 14:54
喺度爬過文黃晉虎評價好壞參半, 有沒其他介紹? 定係信自己, 改左都冇乜大分別?
...

我都系11月啊,我99都系話找師傅改名,不過要等阿B出世,有時辰才改名的,不過呢個師傅系香港仔那邊,有需要可以PM我

大宅

國民生產總值:3623

搵人改會好啲,等出世夾埋時辰先搵啦。當年我囡比黃晉豹改名,佢話佢多學少成,懶惰,中晒。平時最鍾意打機睇電視,連考試都唔願讀,最後我迫佢補習,避免佢心散,好彩咁多年佢都名列前茅,總算派到間心儀中學。

大宅

國民生產總值:4367

回覆樓主:

我搵陳正匡

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎