論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

今日check入境處知道visa批咗,但agent話11月10號前到,請問係咪最快都要等2-3星期先黎到上工?因為急需姐姐,想睇有無得快d?

別墅

Zamb2014 發表於 16-10-18 14:56
今日check入境處知道visa批咗,但agent話11月10號前到,請問係咪最快都要等2-3星期先黎到上工?因為急需姐 ...

正常visa 批左係要2-3 星期到香港的!因為印尼個邊要再拎住visa 辦手續先可以黎到香港!

大宅

今日check入境處知道visa批咗,但agent話11月10號前到,請問係咪最快都要等2-3星期先黎到上工?因為急需姐 ...

請問你幾多号入入境處?thx

子爵府

我都係今日打去入境處。原來尋日批左visa. agent 話今日去入境處拎visa再寄去印尼。預計最快都要預2星期先黎到喎

請問工人到港後。洗唔洗去再驗身呀?
請問有什麼一定要準備比佢咖?

別墅

請問點樣check 到visa 批左?
我連reference no. 都未有?

大宅

回覆 白色貓仔 的帖子

問你AGENT拎, 有REF NO. 加姐姐出生日期, 可以上網或打電話CHECK...

子爵府

白色貓仔 發表於 16-10-26 01:43
請問點樣check 到visa 批左?
我連reference no. 都未有?

要有Ref no 先追到咖

子爵府

我16號批左visa 1/11姐姐到港。唔知算唔算快

男爵府

yp26 發表於 16-10-26 14:36
我16號批左visa 1/11姐姐到港。唔知算唔算快

差不多14天!

首頁

尾頁

跳至