用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 497|主題: 932948

上網買野真係要睇清楚(emoji)  

男爵府

國民生產總值:7366

BKXmas勳章

我買左呢個, 原來佢係賣上面啲字唔係賣個架。送到黎得啲字, 問賣家係咪寄漏貨, 佢答我係賣緊啲字, 等我仲以為啲字係贈品但我覺得佢張相好誤導。明明個蕉點是個架。不過都怪我冇細心睇清楚啲字寫乜, 依家on居居買堆字唔知做乜好

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珊瑚宮

國民生產總值:115783

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章

回覆:上網買野真係要睇清楚(emoji)

但寫明左係牆貼

珍珠宮

國民生產總值:40196

玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

笑左

男爵府

國民生產總值:5181

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

上網買野唔可以齋睇圖姐
張相都唔算係誤導吧
乜都唔影淨係影WARM HOME呢幾隻字咁買家點睇個效果?

大宅

國民生產總值:4360

BKXmas勳章

回覆樓主:

你想買櫃架,又會seach到牆飾,先攪笑!
淘寶嘢一定要看評語!下次小心啦!

男爵府

國民生產總值:7101

BKXmas勳章

fishfish121 發表於 16-10-18 15:00
我買左呢個, 原來佢係賣上面啲字唔係賣個架。送到黎得啲字, 問賣家係咪寄漏貨, 佢答我係賣緊啲字, 等我仲以 ...

點都會碌落去睇下詳細資料掛

男爵府

國民生產總值:8813

BKXmas勳章

回覆樓主:

太心急,下次睇清楚及用家圖片,先至買呀!

珊瑚宮

國民生產總值:103721

BKXmas勳章

寫明牆貼喎!

寶石宮

國民生產總值:265623

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 2017勳章 BKXmas勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2017媽媽節 15週年勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

國民生產總值:4941

開心吸收勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

男爵府

國民生產總值:8625

BKXmas勳章

$22都冇懷疑?

大宅

國民生產總值:2091

BKXmas勳章

唔好意思笑了

置物架唔講都係3D㗎啦

呢舖KCLau都好難拗數

FiFiMa    發表於 16-10-19 17:23
karenlyk    發表於 16-10-18 16:45
Dwmn    發表於 16-10-18 16:41
wcpcelia    發表於 16-10-18 16:22
luvkaka    發表於 16-10-18 16:07

大宅

國民生產總值:3047

BKXmas勳章 BK Milk勳章

樓主:無唔導到.牆貼.好彩22元人民幣.下次看清楚先買.
lee yin[img][img]http://fourm.baby-kingdom.com/images/slobv4_r2_c1_long.gif[/img[/img]

珍珠宮

國民生產總值:33244

BKXmas勳章

Sorry!笑咗
但老實張相唔覺誤導!

伯爵府

國民生產總值:17267

BKXmas勳章

回覆樓主:

產品標題寫到咁長,真係唔為意係咩黎

珍珠宮

國民生產總值:36589

BKXmas勳章

回覆樓主:

標題唔係寫左係牆貼嗎?

複式洋房

國民生產總值:195

BKXmas勳章

22蚊買到個架既話真係幾抵

侯爵府

國民生產總值:22827

BKXmas勳章

回覆樓主:

賣家冇錯,樓主你冇睇清楚D字就誤會咗佢賣個架……

but,我笑咗

公爵府

國民生產總值:29154

BKXmas勳章

寫明左牆貼同可移除飾品,晤算誤導啦,下次小心啲

男爵府

國民生產總值:6312

BKXmas勳章

佢下面應該有簡介同埋我每次買野都會睇人地意見的實物圖。樓主其實可以放番出去

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎