自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

個女由單人床轉左訓雙人床,半夜見佢打橫訓再隔多陣又變返打直,一係床頭去床尾,點解可以訓成咁 好在佢又唔會碌落床。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我女兩歲開始冇咁樣訓喇,訓得好正常

伯爵府

我個仔2歲+, 仲晚晚打橫訓, 第二朝多數去左我對腳附近

珍珠宮

我仔4歳,睡姿係好左,但依然晚晚都會向我駛出佛山無影腳

侯爵府

2018復活節勳章

kiko_mami 發表於 16-10-18 15:02
個女由單人床轉左訓雙人床,半夜見佢打橫訓再隔多陣又變返打直,一係床頭去床尾,點解可以訓成咁 好 ...

我女今個月21個月了, 有時會請我食天殘腳

隻腳無喇喇放係我頭度, 夜晚無喇喇會企咗係度跟住又瞓返

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我女就八歲佢細個又真係勁誇張踢到我怕左佢
感激遇上你~

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有D大人, 都好反瞓架

珍珠宮

2024年龍年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

回覆:小朋友要幾時先唔反訓

無架,我咁大個人而家都係咁,我女一樣,有時仲會爭位

男爵府

我都食左個仔好多拳,一轉身成拳DUP過黎
好在未試過比佢打到熊貓眼

子爵府

應該一個個人,我果個五歲幾,都仲係會720度轉,但又唔跌落床

公爵府

回覆樓主:

我大仔5歲幾,一晚唔知轉幾多圈,6尺床兩個人訓我都晚晚俾佢踢,床尾都要放護欄防止佢碌落床

男爵府

黃二少奶 發表於 16-10-18 15:10
我女兩歲開始冇咁樣訓喇,訓得好正常

我女5歲依然反瞓,前兩日仲碌落床

禁止訪問

畀面勳章

大宅

我仔3歲自己訓3尺床都係床頭訓到床尾,早幾日仲碌左落地。我都想知佢幾時唔反訓

水晶宮

keikeilok 發表於 16-10-18 18:25
我仔3歲自己訓3尺床都係床頭訓到床尾,早幾日仲碌左落地。我都想知佢幾時唔反訓
...

加欄得唔得丫?
感激遇上你~

水晶宮

wcpcelia 發表於 16-10-18 16:29
有D大人, 都好反瞓架

我同佢老豆都唔反訓,佢偏偏反訓到咁
感激遇上你~

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

侯爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我到中一二都有碌落床,仲要唔醒
宜家有時都會撞牆批掙。。。

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

我仔到上中學先正常D
盡我一己之力,發放正能量!

首頁

尾頁

跳至