用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 156|主題: 57005

[其他] ASOS網購感想分享

複式洋房

國民生產總值:475

因為要搵大肚晚裝去飲,第一次玩ASOS網購。
尋日終於收左貨,急不及待放工返屋企試身,點知⋯⋯感受到一個伏字!

因為本身細粒,已經諗左好耐,又去埋馬莎試身,但ASOS嘅尺寸本身落差都幾大,幸好落單時都怕尺寸唔合身,就買左2款作後備。

首選係蘋果綠果條:無諗過連拉鍊都拉唔到,腰間又無彈性,但心儀哩款去飲,感覺grand少少。
次選係裸色果條:慶幸有買哩條做後備,哩款拉鍊位係側邊,腰間又有少少彈性,先著得落咋!
然後買埋對bling bling平底鞋襯:百幾蚊,超硬身又刮腳到無朋友⋯⋯

由於2款晚裝都已經out of stock,想退貨換尺寸都唔得了⋯⋯唉

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
^0^相聚一刻談天室Part29^0^
佛理及靈異事同夢境既朋友請入黎,一齊講...
有冇美劇推介?
牛棚吹水站~離開這一刻感覺不會忘記~part12...

別墅

國民生產總值:712

ASOS可以退貨refund, 而家好似HK 做緊free return,但你最好問清楚CS。佢自己牌子啲衫質地麻麻地,我買過佢啲大肚牛仔褲,洗水及腳型靚,但肚圍唔太舒服。鞋...係得個款,著上腳完全唔得...

大宅

國民生產總值:1848

asos 自家果d係伏
而家好似話7-11 定circle k 免費退貨

子爵府

國民生產總值:10451

環保接龍勳章

thanks for share

呢排都睇緊, 想想地買,
見用HSBC有8折,
都係担心呎吋,
係驚佢大得濟, 因為D美國碼好唔準.
係HK買過MONKI 或GAP D衫係XS ,
我唔算瘦,
都有少少肉地. 唔知點解著得落.
一係買D 平既試下先.

複式洋房

國民生產總值:170

Amberjee 發表於 16-10-18 15:29
ASOS可以退貨refund, 而家好似HK 做緊free return,但你最好問清楚CS。佢自己牌子啲衫質地麻麻地,我買過佢 ...

請問可以點refun,我都有野想退?

大宅

國民生產總值:1079

REfund 好麻煩.

別墅

國民生產總值:712

wayanbb 發表於 16-10-27 00:49
請問可以點refun,我都有野想退?

如果要做free return(去指定7仔退)係好麻煩,喺網站見到啲steps已經頭痕,我未試過。如果自付郵資寄返UK就好簡單,填return form,貼返地址label喺包裹面,去郵局磅重,俾錢...攪掂。不過隨時郵費仲貴過件衫本身......

複式洋房

國民生產總值:333

我做過free return,送完返去後1個月都未退款,追退款時,佢哋先至話要7-11張receipt,send埋比佢地等多成個禮拜先退到。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎