用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 255|主題: 48895

收到瑪麗電話,好擔心

洋房

國民生產總值:98

我而家28週,上星期六去瑪麗飲第二次糖水(之前因家族圍傳飲過一次,但無打嚟應該無事),今日收到瑪麗打嚟叫我下星期返去瑪麗覆診,但又唔講咩事,會唔會BB 有事架?定係關糖尿事呀?好驚呀(emoji)(emoji)

複式洋房

國民生產總值:349

sillycelia1218 發表於 16-10-18 15:51
我而家28週,上星期六去瑪麗飲第二次糖水(之前因家族圍傳飲過一次,但無打嚟應該無事),今日收到瑪麗打嚟 ...

有可能中,不過平常心,唔好諗太多,我都有糖尿病家族史,之前做過一次無事,黎緊都會做第二次,都好擔心,但上網睇過中左都係食野小心d,同埋要測住自己血糖,控制住甘,都有得處理,平常心啦。

複式洋房

國民生產總值:342

回覆樓主:

如果大件事應該唔會等到下星期先返,唔駛太擔心

子爵府

國民生產總值:11816

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 畀面勳章

回覆樓主:

如果係急事唔會要咁遲先返去。。唔好諗太多, 可能只係擇界要重抽血姐。

大宅

國民生產總值:1818

醫院係咁, 打黎唔會講咩事.. 令人擔心一排

子爵府

國民生產總值:11838

回覆樓主:

冇問題的,就算係糖尿都唔駛怕,注意飲食就得架la,小問題

男爵府

國民生產總值:8274

上星期三飲糖水,今日都收到健康院電話,叫我星期五返去覆診怕且都係又中左,今次第二胎,我先14W,有排捱

水晶宮

國民生產總值:61462

唔好自己嚇自己,希望系虛驚一場。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎