自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

響佢結婚前,曾經有兩段認真曖昧過關係。
一個仲有keep contact,同呢個男仔一直曖昧左兩年,突然失去聯絡,之後佢又因為同第二個女仔有左,所以就結左婚。
一個以家就完全無再聯絡,但fb間中都會見到近況。
當佢同c6一有矛盾或爭吵,就會懷念曖昧果段關係,又會經常拎佢c6暗地裡比較。
以佢話我所知,一個係成功左既商人,一個係專業會計師。佢c6應該月入萬幾至二萬呱。
我覺得佢已經係算出軌,因為個心成日諗住第二個人,但佢話咁樣只係算懷念。其實算唔算呢?我個fd自己會睇回覆啦

珊瑚宮

2024年龍年勳章

回覆:(朋友故事)咁算唔算精神上出軌?

比較唔代表出軌架喎,人會比較都好正常,特別係ex,可能會諗如果當初係同ex結婚會點,但唔代表依家仲想同ex結婚丫

公爵府

2024年龍年勳章

唔算喎.....呢D好多人都有諗啦

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

唔算

子爵府

回覆樓主:

唔算啦
佢係仲鍾意果個人就話啫

就咁睇應該都只係比較

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

回覆樓主:

梗係唔算喇,未見過大蛇疴屎

公爵府

回覆樓主:

懷念係因為曖昧期就完左,如果當時再深一步未必會懷念,你朋友係要懷念而唔係對方,話佢思考出軌不如話佢尋求安慰。

伯爵府

回覆樓主:

吾算

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:先生小姐 的帖子

唔算出軌,只係可能有D概嘆啫

子爵府

畀面勳章

睇下咩人咩標準,有d伴侶覺得已經係,要鼎痰罐跪玻璃發毒誓了!!

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:比較唔代表出軌架喎,人會比較都好正常,特

原帖由 李豆豆 於 16-10-18 發表
比較唔代表出軌架喎,人會比較都好正常,特別係ex,可能會諗如果當初係同ex結婚會點,但唔代表依家仲想同ex ...
嚴格來講,是心有不甘吧~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:懷念係因為曖昧期就完左,如果當時再深一步

原帖由 skyfree333 於 16-10-18 發表
懷念係因為曖昧期就完左,如果當時再深一步未必會懷念,你朋友係要懷念而唔係對方,話佢思考出軌不如話佢尋 ...
對 ~

妳朋友懐念的不是感情,而係對方的收入~ :imoney:

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

你最後個句你朋友自己會睇回覆咩意思

公爵府

2024勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

唔算啦, 回憶吓啫~

複式洋房

BB防敏心得分享勳章

唔算

複式洋房

BB防敏心得分享勳章

唔算

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

咁都算出軌的話,
好多人要浸豬籠了

男爵府