用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 388|主題: 243284

有直通車去海洋王國嗎

大宅

國民生產總值:1234

如果唔想坐船去氹仔或九州港,有沒有直通車去到門口

王國熱話

大宅

國民生產總值:2768

有...我是買套票,包香港直通車直接到酒店!

wcpcelia    發表於 16-10-19 11:00

大宅

國民生產總值:1234

Mickeyng926 發表於 16-10-18 17:42

邊間買套票?邊間車公司?永東?

別墅

國民生產總值:999

ProAbsorb勳章 活躍勳章 吸收力勳章

坐旅遊巴由深圳去要坐好耐㗎,起碼三四個鐘頭

大宅

Ada2288 發表於 16-10-18 18:58
坐旅遊巴由深圳去要坐好耐㗎,起碼三四個鐘頭

我香港上車去,去到酒店接近2個幾3個鐘左右!

大宅

國民生產總值:1478

Mickeyng926 發表於 16-10-19 10:15

請問邊間套票?thx

大宅

國民生產總值:4517

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

請問那裡有套票可以直接由香港去海洋王國?

大宅

國民生產總值:2285

上次搭咗成3個幾鐘, 有D後悔. 氹仔去應該快好多.

別墅

國民生產總值:729

如果香港直接巴士3個幾鐘到算快!上環上船到氹仔一個鐘,落船過關再打的去蓮花口岸半個鐘,過關很快也要20分鐘(中間要轉巴士接駁$5),去到橫琴口岸要夾啱時間(搭正00及30分鐘一班)坐免費巴士,海洋王國是最後一個站,也要30分鐘。加加埋埋都差不多3個鐘了。

大宅

國民生產總值:3345

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

catfung 發表於 16-10-19 15:24
上次搭咗成3個幾鐘, 有D後悔. 氹仔去應該快好多.

搭船去澳門再轉其實唔快架,過幾次關行上行落都用好多時間,上次我先瀨左野,響拱北等專車又係要等
我都係寧願搭返直通車唔駛煩

男爵府

國民生產總值:6114

hashtag影視迷勳章

Mickeyng926 發表於 16-10-18 17:42

可否幫忙pm 資料給我 謝謝你

大宅

國民生產總值:2268

咁去到公園咪已經好晏,冇哂時間了

別墅

國民生產總值:736

Mickeyng926 發表於 16-10-19 10:15

can you pm info?

大宅

國民生產總值:1143

陪月勳章

please pm me thx
Baby阿信

男爵府

國民生產總值:8883

回覆:有直通車去海洋王國嗎

我覺得搭車同座船時間差唔到, 係睇個人喜好, 睇吓想座定定唔洗點行嚟行去 -- 座車, 定係行吓又座吓咁 -- 座船。

上次去都見到有唔同地方有直車去
http://travelorganizer.mysinablog.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=14241564

男爵府

國民生產總值:5580

好媽媽勳章

回覆:有直通車去海洋王國嗎

我上環坐船到九州港再轉80蚊人仔的士到酒店用左1個鐘40分鐘就到了

大宅

新怡旅遊

大宅

國民生產總值:1913

wososo 發表於 16-10-18 17:36
如果唔想坐船去氹仔或九州港,有沒有直通車去到門口

見圖

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

國民生產總值:11762

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

上次由屯門去 到酒店 要4粒鐘.....
坐到人都顛

伯爵府

國民生產總值:17888

認識瑞士牛牛第三回

我果次 坐船去珠海再坐大巴足足 四小時有多坐到暈暈地
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎