用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2241|主題: 870181

手機plan cold call ok 左之後係咪都要去門市搞手續 ?

大宅

國民生產總值:2624

手機plan cold call ok 左之後係咪都要去門市搞手續 ? 唔驚俾人呃 ?

男爵府

國民生產總值:8532

henry0729 發表於 16-10-18 18:12
手機plan cold call ok 左之後係咪都要去門市搞手續 ? 唔驚俾人呃 ?

應會約妳去方便的地方簽約~

幫襯數字台,佢上我公司簽。但係係簽左3個轉台嘅號碼的~

大宅

國民生產總值:2624

itdididi 發表於 16-10-18 18:38
應會約妳去方便的地方簽約~

幫襯數字台,佢上我公司簽。但係係簽左3個轉台嘅號碼的~
咁兒戲? 你唔驚 ?

男爵府

henry0729 發表於 16-10-18 20:13
咁兒戲? 你唔驚 ?

點解會驚?

佢有員工證咖。

你擔心咪同個sales 講要求落門市簽囉~

男爵府

henry0729 發表於 16-10-18 20:13
咁兒戲? 你唔驚 ?

同埋電話對話中,個sales 會提供佢嘅員工姓名同資料比你,你可打返上hotline 核查的。

wcpcelia    發表於 16-10-19 10:41

複式洋房

國民生產總值:162

回覆樓主:

請問知唔知3好唔好?今日都收到cold call, $88,3G無限上網加3000分鐘通話,抵嗎?

男爵府

國民生產總值:9550

回覆樓主:

我幫趁數馬窿,正是cold call 對話中約定何日何時落門市搞手續

男爵府

wahwahmom 發表於 16-10-18 20:20
請問知唔知3好唔好?今日都收到cold call, $88,3G無限上網加3000分鐘通話,抵嗎?
...

妳要比較3G 嘅速度~

其實好多間都有$88 3G 無限plan.

數字台好似係頭果6G 嘅3G 行 7.2 mps (我唔記得個單位係咪叫mps) ,呢個速度睇YouTube 應會窒。但用whatsapp 同睇 FB 就好足夠。

我比較過另一個台(身mobile ),佢個$88 3G plan 行 唔知3.x mps 定更低咖咋~ 同埋我係出比老人家用的,所以覺得數字台呢個夠用~

複式洋房

國民生產總值:162

itdididi 發表於 16-10-19 10:56
妳要比較3G 嘅速度~

其實好多間都有$88 3G 無限plan.

謝謝你的意見

男爵府

wahwahmom 發表於 16-10-19 15:24
謝謝你的意見

個3G 速度妳要主動問店員咖! 否則根本無從比較~
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎