用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

想生BB 今日: 13|主題: 89160

放雪胎後

複式洋房

國民生產總值:430

想問下放左雪胎後,dd前4日驗到有控,到後尾是否都會化學的,而家我好擔心,好驚,好唔真實,因為放胎前去黃大仙問過,求左簽,解簽話出年,今年未得,有都係假,攪到我呢幾日好驚,驚真係的,發場夢,點解要比我希望,我又好驚到最後失望

男爵府

國民生產總值:8655

hauchuenc 發表於 16-10-18 18:22
想問下放左雪胎後,dd前4日驗到有控,到後尾是否都會化學的,而家我好擔心,好驚,好唔真實,因為放胎前去 ...

有無打hcg針? 驗到有線都可以係化學。有人陀到就生都可以無咗。唔好擔心咁多先,bb係緣份嚟

複式洋房

冇,咩都冇打過,

複式洋房

全自然

男爵府

有無去驗血?我信指數多過棒棒嘅線。如指數一路上升就唔洗擔心啦!

複式洋房

國民生產總值:345

我岩岩星期六放完day 5胎,而家個肚好谷呀!

複式洋房

回覆 gogogo~ 的帖子

冇呀…20號先dd,,唸緊20號係咪返醫院驗好d

男爵府

hauchuenc 發表於 16-10-18 19:06
回覆 gogogo~ 的帖子

冇呀…20號先dd,,唸緊20號係咪返醫院驗好d
我放鮮胎,都係20/10 dd

別墅

國民生產總值:940

hauchuenc 發表於 16-10-18 18:22
想問下放左雪胎後,dd前4日驗到有控,到後尾是否都會化學的,而家我好擔心,好驚,好唔真實,因為放胎前去 ...
Have good news today! Best luck!

子爵府

國民生產總值:12926

2016夢想成真

我都係qm 做,
番qm驗尿果日,順便出左去旺角用$300驗血

即日知指數唔洗心卦卦

複式洋房

國民生產總值:397

白羊花花 發表於 16-10-20 13:21
我都係qm 做,
番qm驗尿果日,順便出左去旺角用$300驗血

QM 話可以選擇自己驗尿,但點解都專登返去驗既?

子爵府

國民生產總值:12926

2016夢想成真

Lindytiger 發表於 16-10-20 14:40
QM 話可以選擇自己驗尿,但點解都專登返去驗既?

如果做人工週期,要番去攞藥塞到12週

複式洋房

白羊花花 發表於 16-10-20 15:39
如果做人工週期,要番去攞藥塞到12週

啊!明白了!因為QM 叫我自己驗,唔使一早專登走返去。

男爵府

我今日dd,棒白板,M未嚟,衰咗了

複式洋房

回覆 Lindytiger 的帖子

但你返qm佢頭2個月帮你跟進,過2個月先寫紙比你出去,如果你唔返去頭2個月要點做都唔識,要自己出去搵人照胎

複式洋房

hauchuenc 發表於 16-10-20 18:47
回覆 Lindytiger 的帖子

但你返qm佢頭2個月帮你跟進,過2個月先寫紙比你出去,如果你唔返去頭2個月要點做 ...

姑娘叫我自己check 完就打返去報告結果, 應該跟著會約時間上去再跟進
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎