用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 449|主題: 117476

[日本] 滑雪保險

大宅

國民生產總值:2535

請問去日本旅遊,有滑雪活動。邊間旅遊保會保障依方邊多啲?謝!

王國熱話
^0^相聚一刻談天室Part29^0^
佛理及靈異事同夢境既朋友請入黎,一齊講...
有冇美劇推介?
牛棚吹水站~離開這一刻感覺不會忘記~part12...

大宅

請問有無介紹 ?

大宅

國民生產總值:1730

cmy1129 發表於 16-10-19 14:52
請問有無介紹 ?

我之前去日本滑雪,都係買HSBC網上旅遊保險。

識人滑雪骨折,要專機返香港做手術。運送+專機+手術+康復費用,HSBC 都全包無問題。

HSBC 旅遊保險包滑雪運動但唔包滑雪比賽,但其他詳細條款無睇過,有興趣樓主可以自己睇睇再決定。

大宅

國民生產總值:2628

藍十字,包滑雪,我次次都係買佢

大宅

豬仔軒 發表於 16-10-19 19:21
藍十字,包滑雪,我次次都係買佢

吾該哂

大宅

Activehealth 發表於 16-10-19 18:36
我之前去日本滑雪,都係買HSBC網上旅遊保險。

識人滑雪骨折,要專機返香港做手術。運送+專機+手術+康復費 ...

多謝資訊

寶石宮

國民生產總值:300254

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

買開痕生, 有包冬季運動

禁止訪問

國民生產總值:987

水晶宮

國民生產總值:60717

大廚勳章

我問過Zurich, axa 都包。。。除非係比賽或收錢做表演。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎