用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 81|主題: 117391

[泰國] 清萊local tour

別墅

國民生產總值:848

香港快運有直航機到清萊,不用坐三個鐘車由清邁去清萊了,請問各位有無清萊的當地旅行團介紹呀?

王國熱話
【在港菲傭】「賓賓」原是選美冠軍…
大家接受到姐姐既沖涼時間?
賊傭轉戰澳門
急,工人話我唔炒佢佢就喺我屋企自殺

侯爵府

國民生產總值:22493

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

回覆 zchu 的帖子

去到,有好多旅行團的,不用怕,佢地太多識国語了。
放心吧!

別墅

國民生產總值:848

ha-ppyday 發表於 16-10-18 23:45
回覆 zchu 的帖子

去到,有好多旅行團的,不用怕,佢地太多識国語了。

因為我去到清萊已經五點了,只擔心報不切第二天的行程,因為今次我只玩四天。

男爵府

國民生產總值:6078

睛靈勳章

你係香港上淘寶訂定先啦, 好方便, 唔駛到當地報名.

我8月去完, 全部玩, local tour都係淘寶, full pay先.

任何淘寶賣家都可以, 你問楚. 就算你見評語少都無問題, 我join了2間淘寶.

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎