用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 48|主題: 117388

[日本] 沖繩租車自駕

複式洋房

國民生產總值:277

請問各位知唔知如果我想下年復活節假時候租車自駕的話,是否未有咁快可以租車住?因為上過很多租車公司search都話無車,是因為我太早?定還是真的沒有車?thanks!
另外想問如果想在恩納取車的話,有邊間公司可以?(因為見多數都係機場取車的)thanks!

王國熱話
知道老細之前想大肚個陣炒我, 大家會繼續...
阿女反小一先覺得雙職家庭係「白無」!
24小時whatsapp, email, wechat
有冇自僱或家工作嘅媽咪?

複式洋房

國民生產總值:199

回覆 teddymiu 的帖子

我覺得係你太早租,所以顯示沒有車。不知有沒有取車點,你如果不在機場取車,也可在那霸市取車。駕車去恩納也很近。
希望幫到你。

複式洋房

co312312 發表於 16-10-18 20:41
回覆 teddymiu 的帖子

我覺得係你太早租,所以顯示沒有車。不知有沒有取車點,你如果不在機場取車,也可在 ...

謝謝你!

子爵府

國民生產總值:14340

夏天玩到顛

試下去okitour網 search下

男爵府

國民生產總值:9371

回覆樓主:

點解要係恩納先攞車呢?
另外而家 book早左 d ,下個月再睇下

大宅

國民生產總值:2470

teddymiu 發表於 16-10-18 19:54
請問各位知唔知如果我想下年復活節假時候租車自駕的話,是否未有咁快可以租車住?因為上過很多租車公司searc ...

我上次去沖繩租OTS的車,在那霸市取車及還車。

複式洋房

rebornarmy 發表於 16-10-26 21:02
點解要係恩納先攞車呢?
另外而家 book早左 d ,下個月再睇下

因為我地有8個人,得一個司機,如果連埋行李驚唔夠位,又見機場有酒店車可搭,所以諗住來回機場嗰程搭酒店車,去到恩納先取車~

寶石宮

國民生產總值:300194

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

4月未咁快show到租車呀, 多數都係4個月前左右先放車可以租, 你可以遲啲先再訂啦

男爵府

國民生產總值:9371

teddymiu 發表於 16-10-27 07:43
因為我地有8個人,得一個司機,如果連埋行李驚唔夠位,又見機場有酒店車可搭,所以諗住來回機場嗰程搭酒店 ...

嗯, 唔知你個行程係點~
係咪唔轉酒店? 全程住同一間?
不過係恩納攞車就比較少人咁做

大宅

國民生產總值:1491

回覆樓主:

我都係4月去沖繩
你已經book左酒店??

複式洋房

rebornarmy 發表於 16-10-27 14:22
嗯, 唔知你個行程係點~
係咪唔轉酒店? 全程住同一間?
不過係恩納攞車就比較少人咁做

會轉呀,恩納3晚之後去那霸2晚,因為8個人,所以諗住只喺恩納才租車揸
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎