用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 298|主題: 112517

洗眉搞到依家唔敢照鏡:(

洋房

國民生產總值:93

圖中灰色係我之前飄眉眉色,洗左一次其實已經淡好多,一個月後洗第二次,紅到咁,好驚佢唔退點出街,幫我洗果個人話係正常一星期就會散有咩方法快d散丫,好恐怖

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
「1」撃即中 送$50現金券
大富翁有趣冷知識!
Baby-Kingdom 推出親子王國網購
新增WhatsApp上傳收據服務

大宅

國民生產總值:1442

無話特別快散, 只要保持清潔乾爽就ok.
吾晒吾用熱水洗面.

洋房

tracy922 發表於 16-10-18 20:58
無話特別快散, 只要保持清潔乾爽就ok.
吾晒吾用熱水洗面.

但我成條眉有皮下出血既情況係正常既?

大宅

每人情況也不同, 有人係吾出血吾紅.
但小數.
我洗過我知, 你正常.
我恐佈過你十倍, 出血.

洋房

tracy922 發表於 16-10-18 21:48
每人情況也不同, 有人係吾出血吾紅.
但小數.
我洗過我知, 你正常.

你幾日散?下星期生日,難道要咁樣過

大宅

我見你堂眉都易洗? 邊度整架?
咁可以化粧修飾下先.

洋房

tracy922 發表於 16-10-18 21:57
我見你堂眉都易洗? 邊度整架?
咁可以化粧修飾下先.

我係大陸洗架。洗第一次其實淡左好多,但仲有d啡紅咁。我整霧眉佢包埋我洗,之前都係佢幫我整

複式洋房

國民生產總值:375

好恐怖呀!

大宅

國民生產總值:3691

kwan1992 發表於 16-10-18 20:38
圖中灰色係我之前飄眉眉色,洗左一次其實已經淡好多,一個月後洗第二次,紅到咁,好驚佢唔退點出 ...

唔好意思, 多口問句, 點解jm你要洗眉既?之前堂眉無咩丫, 幾好啊。

洋房

ella0628 發表於 16-10-19 20:48
唔好意思, 多口問句, 點解jm你要洗眉既?之前堂眉無咩丫, 幾好啊。

因為我想整啡色既霧眉嘛,我係東門整,咁我整霧眉送埋洗眉比我,話洗淡d先整霧眉先靚,洗第一次都無咁紅,依家洗第二次就依家等條眉散不會上網睇,呢個情況係正常
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎