用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 170|主題: 112505

新出Kiehls

男爵府

國民生產總值:9217

有冇人買左佢嗰支精華?好似好勁咁

王國熱話
一些有趣圖片分享
神秘面紗下的美
唯美下的生活趣味
[轉貼] 地鐵出口旁貼的廣告

複式洋房

國民生產總值:427

回覆樓主:

即系边支精華?

侯爵府

國民生產總值:23307

好媽媽勳章

係咪紫色果支? 我試咗, 幾潤下
開心其實好簡單

別墅

國民生產總值:636

回覆樓主:

你講iris 昇華液??出左好耐,它翻抄宣傳下

男爵府

國民生產總值:7212

定係講緊 佢話根據用家皮膚去調配既精華? 我覺得比較貴 要$8xx 正係試過上手同聽ba 解釋過 冇咩點吸引到我

男爵府

國民生產總值:9217

tiffanytang 發表於 16-10-19 21:24
定係講緊 佢話根據用家皮膚去調配既精華? 我覺得比較貴 要$8xx 正係試過上手同聽ba 解釋過 冇咩點吸引到我 ...

係呀。我講唔出個名。。。

男爵府

callmebabe 發表於 16-10-19 21:30
係呀。我講唔出個名。。。

你可以去試下上手 ba 會問你想改善邊兩個問題 跟住就倒兩種野落去枝油度 之後你可以試係手背 睇下咩質感

大宅

國民生產總值:3252

tiffanytang 發表於 16-10-19 22:50
你可以去試下上手 ba 會問你想改善邊兩個問題 跟住就倒兩種野落去枝油度 之後你可以試係手背 睇下咩質感 : ...

咁溝好似好 hea gum ge
800 30ml?

男爵府

Robinrobinrobin 發表於 16-10-19 23:39
咁溝好似好 hea gum ge
800 30ml?

好似唔只$800 我記得好似係$800尾差唔多$900
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎