用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2720|主題: 870196

如何清潔不鏽鋼鍋的黑色點點?

大宅

國民生產總值:2421

最近買了wmf的不鏽鋼鍋,可能我洗完無抹乾,它有了水漬,今晚用熱水加洗潔精加白醋洗,黃色水漬沒了,但黑色點點仲系度⋯⋯

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

有無人識?

大宅

侯爵府

國民生產總值:24998

braveshe 發表於 16-10-18 22:28
最近買了wmf的不鏽鋼鍋,可能我洗完無抹乾,它有了水漬,今晚用熱水加洗潔精加白醋洗,黃色水漬沒了,但黑 ...

个煲貴唔貴架?我 d cheap cheap不銹鋼煲用鋼絲刷加潔而亮刷,ok ga!

禁止訪問

國民生產總值:4672

大宅

catcatcat549 發表於 16-10-19 15:36
个煲貴唔貴架?我 d cheap cheap不銹鋼煲用鋼絲刷加潔而亮刷,ok ga!
特價$388算貴?

子爵府

國民生產總值:13952

畀面勳章

回覆樓主:

wmf 三百蚊? 好抵喎

大宅

懿仔媽媽 發表於 16-10-19 16:48
wmf 三百蚊? 好抵喎

係$388,一隻咋..細細的..但而家用左幾次有黑點點...都唔知係我處理不好定係佢品質不好..
18/10.
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎