用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 59|主題: 117146

[日本] 當我見到要去迪士尼個日咁多人。內心好矛盾去唔去好。

別墅

國民生產總值:508

第一次帶阿仔去。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
何處買老人家紙尿片平?
尋找有牌上門針灸
上門私家看護
長者近來無大便

子爵府

國民生產總值:11101

Wai12342003 發表於 16-10-18 22:55
第一次帶阿仔去。

大宅

國民生產總值:4489

回覆:當我見到要去迪士尼個日咁多人。內心好矛盾去唔去好。

上次去東京迪士尼都好多人,但又冇香港排咁耐噃

別墅

國民生產總值:508

唉。唔通真係入去影相就算

子爵府

國民生產總值:12829

回覆樓主:

迪士尼有邊日係唔多人架?

珍珠宮

國民生產總值:32721

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

去,最多早d入,攞FP。

寶石宮

國民生產總值:300014

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

主要旅遊景點黎, 點可能唔多人
其實睇你自己鍾意啦, 排隊就梗架啦, 係睇排得耐唔耐咁囉

男爵府

國民生產總值:5718

BK Milk勳章

Wai12342003 發表於 16-10-18 22:55
第一次帶阿仔去。

如果想去就去,同阿仔講定會人多,只可以玩幾樣野同埋排好耐隊

侯爵府

國民生產總值:23698

2015xmas

日本迪士尼真係日日都多人!只係多成點!最好係閒日同留意返唔好撞正日本假期

男爵府

國民生產總值:5160

我5月去,平日,唔係日本假期,亦唔係香港/中國假期,都多人。

90%日本人,唔知點解平日都咁多人。

大宅

國民生產總值:4044

2015xmas 畀面勳章

love45 發表於 16-10-20 01:41
我5月去,平日,唔係日本假期,亦唔係香港/中國假期,都多人。

90%日本人,唔知點解平日都咁多人。

好多日本學校會去迪士尼

大宅

國民生產總值:2533

日本學校都去迪士尼的, 就好似我們去海洋公園一樣, 日日都多人. 不過避開日本假期就好少少, 但都多人的

翡翠宮

國民生產總值:78956

多人去樂園即係好玩喎, 玩起上黎開心d....

想去咪去, 唔想去咪算. 我住巴黎迪迪尼酒店但冇去樂園. 上次響香港住油迪尼d 酒店, 差點唔去樂園, 最後都決定去, 少人排隊係抵番晒, 不過少人硬係盞緊d 氣氛.

男爵府

國民生產總值:5160

引用:Quote:love45 發表於 16-10-20 01:41 我5月

原帖由 lovelybaby2015 於 16-10-20 發表
好多日本學校會去迪士尼
嗯嗯,應該都係

男爵府

國民生產總值:8648

Cheung1234 發表於 16-10-18 23:39
上次去東京迪士尼都好多人,但又冇香港排咁耐噃
幾時既香港呀?我有香港迪士尼年卡5年了,最誇張都係個幾鐘,上年我去東京迪士尼,已經係橙色級別(第三級),受歡迎既都要等180分鐘喎!

大宅

國民生產總值:4489

回覆:abinayams 的帖子

我早去日本嗰個,冇玩香港有嗰D,主要玩Snow White, castle etc, 半個鐘內已經排到!

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎