用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 147|主題: 117396

[中國] 澳門喜來登家庭房

別墅

國民生產總值:703

請問有冇人住過
房入面係咪有兩間房同兩個廁所架?

王國熱話
售二手兒童玩具、摺餐椅
100%新 米妮人型大公仔 $200
BB 公仔 85%新 會叫,可換衫
Japan gals 天然水素水面膜 30片 $120

別墅

國民生產總值:533

回覆:澳門喜來登家庭房

係咪指功夫熊貓/史力加家庭房?如果係,yes,2間房中間有門可通,每間房都有浴室厠所。

伯爵府

國民生產總值:16402

好媽媽勳章

happybb2013 發表於 16-10-18 23:17
請問有冇人住過

暑假住過,係兩間房,兩個廁所的

別墅

回覆:澳門喜來登家庭房

唔該曬

珍珠宮

國民生產總值:39684

畀面勳章

happybb2013 發表於 16-10-18 23:17
請問有冇人住過

每間房有 toilet , 小朋友嗰間碌架床,小童傢俬,有 wii 玩,佢哋D shower gel 卡通人物

別墅

回覆:kristentam 的帖子

請問你地係買package or 分開訂?
知唔知經邊間訂會平啲呀?

珍珠宮

國民生產總值:39684

畀面勳章

happybb2013 發表於 16-10-19 23:10
請問你地係買package or 分開訂?
知唔知經邊間訂會平啲呀?

直接酒店官網訂

別墅

回覆:kristentam 的帖子

可以入住幾多人呀?
我見有啲寫2人
有啲寫最多3人
多左人數係咪要比附加費呀?

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎