用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

烹飪錦囊 今日: 1|主題: 106845

[用具] 求救~電磁爐

大宅

國民生產總值:3930

我用緊雙頭電磁爐 ,一邊係電陶爐 另一邊係電磁爐 ,由於電陶爐開咗好熱,所以用過兩次就冇用 ,一直只係用另一邊既電磁爐 ,前兩日發現電陶爐嗰邊裂咗, 頭先發現條裂痕已經裂到去電磁爐果邊,係咪唔可以再用? 而家用緊太平洋,各位,有冇提議邊款雙頭電磁爐好用!

王國熱話
貓咪尋主人愛
分享我的(emoji)領養回家時個半月,現在八...
Primal生肉脫水糧(如不能post請取消)
狗老了是否毛會漸白

大宅

國民生產總值:1065

BB2000 發表於 16-10-19 02:15
我用緊雙頭電磁爐 ,一邊係電陶爐 另一邊係電磁爐 ,由於電陶爐開咗好熱,所以用過兩次就冇用 ,一直只係用 ...
最好唔好用啦,最驚漏電就好危險..
我推介Panasonic,我自己用緊好好用...

公爵府

國民生產總值:26635

動物勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 夏天玩到顛 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2015xmas

烈左就唔好用.... 唔係一陣煮煮下出事就麻煩....

我自己第一個雙頭電磁爐威馬用左 7 年...
而家第二個係 Panasonic......

子爵府

國民生產總值:12822

pandaz0062 發表於 16-10-19 14:02
最好唔好用啦,最驚漏電就好危險..
我推介Panasonic,我自己用緊好好用...

用佐幾多年呀?係邊到買抵?易壞嗎?

大宅

國民生產總值:1065

Bcjb 發表於 16-11-12 23:26
用佐幾多年呀?係邊到買抵?易壞嗎?
我用左三年,未壞過
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎