用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2237|主題: 870181

求救~電磁爐

大宅

國民生產總值:3936

用緊雙頭電磁爐 ,一邊係電陶爐 另一邊係電磁爐 ,由於電陶爐開咗好熱,所以用過兩次就冇用 ,一直只係用另一邊既電磁爐 ,前兩日發現電陶爐嗰邊裂咗, 頭先發現條裂痕已經裂到去電磁爐果邊,係咪唔可以再用? 而家用緊太平洋,各位,有冇提議邊款雙頭電磁爐好用!

男爵府

國民生產總值:7565

認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆:BB2000 的帖子

我用緊P 牌雙頭電磁爐,我覺得好好用

侯爵府

國民生產總值:23291

樂桃猴年勳章 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

blythe_baby 發表於 16-10-19 02:32

你隻p牌係幾多watt?

子爵府

國民生產總值:10376

blythe_baby 發表於 16-10-19 02:32

我都係用P牌,用了7年了

大宅

國民生產總值:3936

大約幾錢?

大宅

國民生產總值:2105

回覆樓主:

我用p牌7年以上...好用..價錢大約6xxx

男爵府

國民生產總值:9395

BB2000 發表於 16-10-19 02:23
用緊雙頭電磁爐 ,一邊係電陶爐 另一邊係電磁爐 ,由於電陶爐開咗好熱,所以用過兩次就冇用 ,一直只係用另 ...

樂聲

子爵府

國民生產總值:12838

bblw 發表於 16-10-19 10:09
我用p牌7年以上...好用..價錢大約6xxx

係邊到買?

大宅

國民生產總值:2105

Bcjb 發表於 16-11-12 23:26
係邊到買?

我個時係大埔一田買
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎