用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 40|主題: 48974

每15分鐘去一次廁所

別墅

國民生產總值:996

37週5,人都癲,明明已經瞓覺前3/4個鐘都唔敢飲水,臨瞓VV,但都可以每隔15分鐘又再急過⋯琴晚去足5次先瞓到,今晚去完第三次⋯唔知陣間使唔使再去

有無人同我一樣?

伯爵府

國民生產總值:17676

happyberrylily 發表於 16-10-19 02:26
37週5,人都癲,明明已經瞓覺前3/4個鐘都唔敢飲水,臨瞓VV,但都可以每隔15分鐘又再急過⋯琴晚去足5次先瞓 ...

我都係甘就黎37w,問題係我要飲好多水先訓到覺,成日覺得口乾

大宅

國民生產總值:3159

我依家16周已經係咁

複式洋房

國民生產總值:135

回覆樓主:

有啊!我31週,又有返尿頻,日頭1小時左右去1次vv

別墅

andyan324 發表於 16-10-19 07:48
我都係甘就黎37w,問題係我要飲好多水先訓到覺,成日覺得口乾

攪到睡眠質素好差⋯同埋有睡意但要不停行去廁所真係好辛苦呀

別墅

wingwing2017 發表於 16-10-19 08:09
有啊!我31週,又有返尿頻,日頭1小時左右去1次vv

日頭都好啲呀,我日頭都去得密,但夜媽媽真係好難頂

子爵府

國民生產總值:10476

半夜我通常去一次,但好難先訓返

複式洋房

國民生產總值:111

happyberrylily 發表於 16-10-19 02:26
37週5,人都癲,明明已經瞓覺前3/4個鐘都唔敢飲水,臨瞓VV,但都可以每隔15分鐘又再急過⋯琴晚去足5次先瞓 ...

我36週+,尿頻咗好耐!一晚最少去三次,正常五、六次!本身陀嚟胎睡眠差到爆,人都癲!去厠所唔緊要,問題係痾極都唔清咁,用力又幾滴、用力又幾滴,昨同阿佬講:情願插尿喉,雖 然痛,但我想痛痛快快痾一篤尿!

子爵府

國民生產總值:12063

我36週後每晚2次左右,瞓得差左要日間瞓多啲補數

男爵府

國民生產總值:7946

可能妳未訓得著,就特別多尿屙,訓著左就唔多覺了。

大宅

國民生產總值:2781

我完全同你一模一樣,我37週三,全晚都去廁所,10分鐘一次,全晚無瞓,仲有三天,我會努力頂埋去

複式洋房

國民生產總值:159

回覆樓主:

me2

別墅

國民生產總值:831

回覆樓主:

我唔飲湯就一晚3次 如飲湯就...一晚5次 成晚訓唔好 而家30週 之前都係咁 好彩剛開始放假幾日

別墅

國民生產總值:680

咁你地本身洗唔洗返工架?

複式洋房

國民生產總值:447

我都係...37wks,成日覺得好口乾 飲好多水...夜晚起碼要起身屙3-4次夜尿....此次起身既時候條腰都勁酸痛加油啊 啊B好快就出黎 就唔會咁辛苦架啦

水晶宮

國民生產總值:61562

15分鐘一次,真系好多次,到懷孕後期真系好辛苦。

複式洋房

國民生產總值:318

我現在只是27週,已經一晚去三四次。日頭就不用說了,有時打個黑痴都會標少少尿,攪到䕶墊成日濕濕地又有味道。

別墅

kaihang 發表於 16-10-19 18:23
我完全同你一模一樣,我37週三,全晚都去廁所,10分鐘一次,全晚無瞓,仲有三天,我會努力頂埋去
...

加油呀!!

別墅

jellyblue 發表於 16-10-20 21:27
我現在只是27週,已經一晚去三四次。日頭就不用說了,有時打個黑痴都會標少少尿,攪到䕶墊成日濕濕地又有味 ...

所以我帶定幾塊出街,去親廁所都要換

大宅

國民生產總值:2607

回覆樓主:

我如果訓著就起1次身,訓唔著就半個鐘到1個鐘就要去1次
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎