用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

產前產後 今日: 67|主題: 236381

會陰爆線 睇私家有麻醉嗎

複式洋房

國民生產總值:105

我都唔知係咪爆線 好擔心.....點先知自己有冇爆線?如果睇私家可以麻醉嗎?大概幾錢

男爵府

國民生產總值:8209

yokich 發表於 16-10-19 04:16
我都唔知係咪爆線 好擔心.....點先知自己有冇爆線?如果睇私家可以麻醉嗎?大概幾錢
...

政府都有麻醉,之前有post講過私家一萬蚊

複式洋房

國民生產總值:105

肥豆媽咪 發表於 16-10-19 11:24
政府都有麻醉,之前有post講過私家一萬蚊

我見好多人話返政府聯針 勁痛不過我睇婦科 佢話我只係爆咗小小 可以唔洗聯針

男爵府

國民生產總值:8209

yokich 發表於 16-10-21 06:48
我見好多人話返政府聯針 勁痛不過我睇婦科 佢話我只係爆咗小小 可以唔洗聯針
...

係呀 咁就恭喜你 唔使再受苦

別墅

國民生產總值:553

yokich 發表於 16-10-19 04:16
...

一定可以要求麻醉, 但係私家醫院麻醉師價錢比較貴
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎