用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 264|主題: 117459

[日本] hong kong express 返香港遇打風

別墅

國民生產總值:975

我星期5晚坐hong kong express 大板返香港,若班机因颳風取消,有冇人以前試過等幾耐先有机票返香港?

王國熱話

寶石宮

國民生產總值:300248

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

要睇返佢有冇航班起飛喎, 打風未必係停飛, 你要到時留意消息

珍珠宮

國民生產總值:44304

siu-don 發表於 16-10-19 06:35
我星期5晚坐hong kong express 大板返香港,若班机因颳風取消,有冇人以前試過等幾耐先有机票返香港?:quest ...
如果真係停飛, HKE都幾混亂 !!

男爵府

國民生產總值:5565

我星期5晚坐hong kong express 大板返香港,若班机因颳風取消,有冇人以前試過等幾耐先有机票返香港?:quest ...

8月果次8號風球有jm分亨可以提早48小時打去CS免費改航班。

別墅

國民生產總值:819

而家改到的話最好改今或聽日飛,8月頭那次8號風取消了數班航班,等一個星期先排到後補位。(可能8月旺季人多吧)

男爵府

國民生產總值:5796

回覆樓主:

唉! 21號12點飛名古屋真難搞

男爵府

回覆樓主:

改了明天飛

男爵府

國民生產總值:6747

同你一樣, 而家諗緊點搞

男爵府

國民生產總值:6747

hennyyoyo 發表於 16-10-19 19:28
改了明天飛

請問email去定打長途?

男爵府

rex13 發表於 16-10-19 21:07

我打電話的,提前一天飛。

男爵府

rex13 發表於 16-10-19 21:07

sorry我係香港飛名古屋!如果當天食正颱風,香港無機去日本,回程一定有問题,最好改book後一天返港。CS講因颱風問题可改早5天或遲5天,不收費,視符有無位。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎