用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 5982|主題: 897043

呢個是否詐騙電郵(有圖請幫眼)

大宅

國民生產總值:1069

BKXmas勳章

上星期網上購物,paypal俾錢,不過我冇paypal ac, 我就咁入信用卡資料,收到paypal email, send 自service@paypal.com.hk,有我名。

岩岩收到email, send 自support paypal, 話我買左iphone.....但email就咁hello client...

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:2476

BKXmas勳章

回覆樓主:

你襟落sender 地址應該吾係paypal的

珍珠宮

國民生產總值:39923

BKXmas勳章

唔好理,del佐個貓。有病毒。

wcpcelia    發表於 16-10-19 10:05

珍珠宮

國民生產總值:47785

BKXmas勳章

IGNORE佢啦...

男爵府

國民生產總值:6398

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

我今早收到內容同你一樣的電郵.
100% 係假. 不用理會

男爵府

國民生產總值:8986

BKXmas勳章

問過 paypal,

paypal 出的信會直呼 account name,不會大路野 (client/sir/customer......etc)。

100%假,delete,千萬不要 click 它的 link。

侯爵府

國民生產總值:21117

親子達人勳章 BKXmas勳章

假的!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;天眼昭昭,報應甚速

公爵府

國民生產總值:29352

2017勳章 BKXmas勳章

hello client

寶石宮

國民生產總值:253737

2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

delete 佢啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎