自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 月餅勳章

巴士司機比佢上番車去自己坐過既位搵, 搵唔到。全車當時滿坐, 番工番學時間, 比你會點做

珍珠宮

回覆樓主:

應該比人扒咗,基本上離開咗位就預無咗,佢要揾都無符

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢都好慘..但如果趕時間, 唯有幫佢一齊望下個位, 希望佢揾得番...

其實真係唔知點幫佢好

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

wcpcelia 發表於 16-10-19 09:26
佢都好慘..但如果趕時間, 唯有幫佢一齊望下個位, 希望佢揾得番...

其實真係唔知點幫佢好 ...

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢唔見咗個銀包都好慘㗎,
換轉是自己當時都會好焦急無助,
我唔會介意浪費幾分鐘俾佢上車搵,
可能真係漏咗在車上呢!

丫雅    發表於 16-10-19 17:08
bu-b    發表於 16-10-19 11:10
annann246    發表於 16-10-19 11:01
InkCartridge    發表於 16-10-19 10:46
小fen    發表於 16-10-19 10:24
girlbear    發表於 16-10-19 10:20
wcpcelia    發表於 16-10-19 10:04
chiuchingm    發表於 16-10-19 09:53

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

引用:佢唔見咗個銀包都好慘㗎,換轉是自己當時都

原帖由 Swany288 於 16-10-19 發表
佢唔見咗個銀包都好慘㗎,
換轉是自己當時都會好焦急無助,
我唔會介意浪費幾分鐘俾佢上車搵,
認同,俾著自己唔見咗銀包都會好傍徨

侯爵府

回覆樓主:

幫手望下地下有無,唔見左銀包真係好慘,乜都無哂都唔可以話人阻住時間架……

侯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

MATTMIA 發表於 16-10-19 09:56
幫手望下地下有無,唔見左銀包真係好慘,乜都無哂都唔可以話人阻住時間架……
...

yes, agree

伯爵府

親子王國15週年勳章

等吓, 將心比己唔會怪佢阻住

試過有人喺巴士唔見銀包即場報警都係照等, 好彩搵得返兼且有人目擊係同車某乘客所為

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咪等囉, 順便望下地下有無發現!

子爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

我都會幫手望下囉, 其實我都唔知除左咁之外仲可以點幫到佢

wcpcelia    發表於 16-10-20 10:21

男爵府

會幫手望下, 唔見銀包好慘

男爵府

回覆樓主:

佢有無報警?佢可以要成車等搜完先。。甘就真係有排攪

水晶宮

smile11 發表於 16-10-19 08:49
巴士司機比佢上番車去自己坐過既位搵, 搵唔到。全車當時滿坐, 番工番學時間, 比你會點做
...
我有咩可以做JACK...係佢有咩可以做之嘛~~Btw, 如果佢call police就全車人唔郁得囉 !!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

好危險,搭個車都可以比人偷銀包,d小偷有無搞錯!
係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:等吓,+將心比己唔會怪佢阻住試過有人喺巴士

原帖由 kakachopper 於 16-10-19 發表
等吓, 將心比己唔會怪佢阻住

試過有人喺巴士唔見銀包即場報警都係照等, 好彩搵得返兼且有人目擊係同車某乘 ...
咁最後捉到小偷?

伯爵府

親子王國15週年勳章

bu-b 發表於 16-10-19 11:11
咁最後捉到小偷?
捉到, 原來有人見到成個過程
雖然阻咗超過10分鐘, 但好彩失主搵得返銀包, 樓主單case 嘅女士如果最後都搵唔返我都唔會怪人哋浪費時間, 起碼佢知道唔喺架巴士入面

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

smile11 發表於 16-10-19 08:49
...

新車定舊車?新車有CCTV,可以打上 hotline ,請佢地幫手!睇下係咪俾人攞咗!

大宅

kakachopper 發表於 16-10-19 16:50
捉到, 原來有人見到成個過程
雖然阻咗超過10分鐘, 但好彩失主搵得返銀包, 樓主單case 嘅女士如果最後都搵唔 ...

即係話小偷仲係車上!好好彩呀!

kakachopper    發表於 16-10-19 19:34

首頁

尾頁

跳至