用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供強烈季候風信號現正生效 - 資料由天文台提供
12oC.68%

義工

自由講場 今日: 669|主題: 943764

真心求教 -- 尖東安達中心泊車

子爵府

國民生產總值:13202

BKXmas勳章

想請問呢個停車場易泊嗎?我見好似有好幾個轉彎位啲幅都戰績斑斑,有人又話唔易泊,所以有啲驚。
可以分享下經驗嗎?

男爵府

國民生產總值:5745

BKXmas勳章

我見老公泊位,又真係好窄,果個停車場又暗又窄,要扭幾手軚!

侯爵府

國民生產總值:23100

BKXmas勳章

有d難度....., 係比較窄, 要多幾手.

但唔算最難果種, 睇下您架車係大定細.

大宅

國民生產總值:3967

BKXmas勳章

Argubay 發表於 16-10-19 09:16
想請問呢個停車場易泊嗎?我見好似有好幾個轉彎位啲幅都戰績斑斑,有人又話唔易泊,所以有啲驚。
可以分享 ...

泊康宏

複式洋房

國民生產總值:216

BKXmas勳章

去個度食飯,一定要泊呢度嗎?坦白講呢個場車路同d位都刁比較窄,如果你架車大而泊位一般,不如泊去新文華,又唔洗等,位又好泊

大宅

國民生產總值:4216

BKXmas勳章

泊隔離半島, 有泊車仔幫你泊

子爵府

國民生產總值:12633

BKXmas勳章

窄啲,但還可以啦,小心啲就得(我揸BMW 3系,普通size)
愛貓愛烹飪,愛一切美好的事物

別墅

國民生產總值:615

BKXmas勳章

只是稍為窄少少,如果呢個場都唔敢泊,好多地方都唔駛泊

渣車就係要克服呢0的環境,否則技術永遠停留。

大宅

國民生產總值:4880

BKXmas勳章

回覆樓主:

唔難啦,係位窄啲

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎