用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 689|主題: 927915

蘇永康嘅兄弟

琥珀宮

國民生產總值:152450

BKXmas勳章

同樣係唔戴眼鏡樣子,同戴眼鏡…好大落差。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

翡翠宮

國民生產總值:78548

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 醒目開學勳章 2017媽媽節

塵世間最開心既事...........係當一樣好好食既野擺响你面前,而你又可以安心進食﹗如果你要响呢件事度加一個字﹗我只諗到一個"正"字﹗﹗﹗    ...

琥珀宮

BKXmas勳章

Sumyeema1 發表於 16-10-19 09:56

Google 方生,D相9x9 戴住眼鏡,型好多。

天珠殿

國民生產總值:917106

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

係喎

寶石宮

國民生產總值:264201

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 2017勳章 BKXmas勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2017媽媽節

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

國民生產總值:184019

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BKXmas勳章

Sumyeema1 發表於 16-10-19 10:26
Google 方生,D相9x9 戴住眼鏡,型好多。
蘇康一定要著套老西, 戴眼鏡, 拿住杯星巴克, 咁先正常樣。
你若盛開, 蝴蝶便來!

珍珠宮

國民生產總值:48757

BKXmas勳章

佢戴唔戴眼鏡都好樣過蘇好多.

MyLittleStar    發表於 16-10-19 11:44

琥珀宮

BKXmas勳章

超級特務 發表於 16-10-19 10:55
蘇康一定要著套老西, 戴眼鏡, 拿住杯星巴克, 咁先正常樣。

哈哈哈哈哈,冇留意蘇生愛咖啡。

子爵府

國民生產總值:10115

雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章

華,吾講几乎都認吾出佢就是方大同。的確係阿公同類

琥珀宮

國民生產總值:184019

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BKXmas勳章

Sumyeema1 發表於 16-10-19 11:05
哈哈哈哈哈,冇留意蘇生愛咖啡。
佢去櫃員機攞錢都要拿一杯, 結果倒瀉曬
優皮士感覺可以拯救一切, 可能八兩金都有得救。

你若盛開, 蝴蝶便來!

男爵府

國民生產總值:5183

BKXmas勳章

回覆樓主:

方大同唔帶眼鏡都ok吖

侯爵府

國民生產總值:21788

BKXmas勳章

方大同

大宅

國民生產總值:1912

BKXmas勳章

我以為你講緊佢!一個同蘇永康一樣樣嘅韓國歌手

男爵府

國民生產總值:9714

畀面勳章 BKXmas勳章

男爵府

國民生產總值:8522

BKXmas勳章

方大同好好多 !!!!!!!!!!!!

大宅

國民生產總值:4595

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

蘇永康對眼好似凹左落去,—定要戴眼鏡遮!唔係好怪…

男爵府

國民生產總值:9876

BKXmas勳章

回覆樓主:

真系唔知系佢,好唔同,唔帶眼鏡出街會無人認得

男爵府

國民生產總值:9872

BKXmas勳章

甘方大同好d。原來佢額頭甘高,而家先知

複式洋房

國民生產總值:195

BKXmas勳章

[size=14.6667px]會唔會係髮型問題

男爵府

國民生產總值:9359

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 BKXmas勳章

方生真係好樣好多!
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎