美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

朋友SEND左個微博我睇, 內容係關於強國仿造唇膏化妝品
CHANEL人仔65, VDL人仔20 :0))
仲有雪花秀SET裝, 同大量SAMPLE

雖然我諗香港人, 特別呢到既JM, 都應該正常係直接COUNTER 專門店或係外國ONLINE SHOP 到買返黎, 唔會係"淘宝"買
不過醒起早排海關先發現有藥房賣假韓國化妝品 (innisfree碎粉, NMF mask .......), 卓悅又有問題紅水
所以都想提提各jm小心網上/水貨舖買野
特別 yahoo auction / CaXXXsell / fb shop / ig shop / d不知名水貨舖
d貨話唔埋係上面落黎:0
大家用護膚品同化妝品就係想靚, 被假野用到搞到爛臉就 :0

詳細:
http://www.weibo.com/2036694997/EdmvvhD1f?type=comment#_rnd1476840091785
http://www.weibo.com/2478838621/Ednjcoa7i?type=comment#_rnd1476840172124
日立n3000只要200人仔:0
https://detail.1688.com/offer/528435815728.html

大宅

係呀,仲要用貴幾倍價錢買左假貨。真係要好小心

男爵府

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

好彩我只會係專柜買,同外國著名網站買,其他就no way

子爵府

回覆樓主:

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆:真係小心係其他途徑買SKINCARE同化妝品

用喺面或者身上嘅樣,始終喺專門店買最穩陣

子爵府

回覆樓主:

真系好討厭D強國人為左賺錢,乜都制假來騙人

別墅

大宅

yvonne818 發表於 16-10-19 14:22
用喺面或者身上嘅樣,始終喺專門店買最穩陣
係, 但不過而家d fb shop / ig shop / 水貨舖都經常做哂宣傳, 又sell平d又sell緊貼日韓潮流新品又話近d唔使特出登去counter專門店買, 引d學生妹啊師奶去買
始終有時hk d mark up 太高, 水貨舖如果係賣真野當然好, 可以平d買到快d試到
但如果係假野就得不償失

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

回覆樓主:

fb,ig,格仔鋪,我都唔會買

最多莎莎咋

首頁

尾頁

跳至