自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家有冇覺得佢D水餃冇以前咁好食?
D豬肉好麻麻,吾識形容,好似失左水準
大家有冇好介紹,有咩水餃好食呢?

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

皮太厚

象牙宮

回覆:灣仔碼x水餃

轉大陸做後已無買。

複式洋房

回覆樓主:

我最近買左佢個咖哩煎餃 又幾好食 水餃就少食

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原來大陸造?

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

依家真係好難食

伯爵府

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

好似得佢一間係香港製造? CP都係China做.....

水晶宮

WHICH 間係香港製造? THANKS.

大宅

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

theclacheng 發表於 16-10-19 11:02
皮太厚
X2

大宅

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我買過熊井, 佢寫產地係韓國...

大宅

回覆 mercurycc 的帖子

原來轉左大陸做,幾時?記得之前係香港做
吾怪得難食左

象牙宮

引用:回覆 mercurycc 的帖子原來轉左大陸做,幾

原帖由 肥豬媽爸 於 16-10-19 發表
回覆 mercurycc 的帖子

原來轉左大陸做,幾時?記得之前係香港做

轉大陸做應該有幾年,印象中都有5-6 年無買過。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問依家邊隻香港造, 同埋比較好味?
謝謝

大宅

siuniki 發表於 16-10-19 11:12
我最近買左佢個咖哩煎餃 又幾好食 水餃就少食

三隻味…咖喱味最good

男爵府

一直食物佢
無以前咁好食
不過搵唔到其他牌子食

男爵府

一直食物佢
無以前咁好食
不過搵唔到其他牌子食

公爵府

回覆樓主:

CP好食過佢 ,我食過幾次D肉好硬

大宅

㘣方唔錯,但一般超市冇得賣。好偶然一田買到一次咁大把

大宅

減齡達人勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主:

思念有隻新出黑色包裝一包八隻的,我覺得好好味,不過冇特價時就貴咗d,我次次一見有特價就掃幾包

wcpcelia    發表於 16-10-20 14:51

大宅

以前係碼頭賣果時最好食

首頁

尾頁

跳至