用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 187|主題: 112526

持久唔甩畫內眼線的眼線筆

別墅

國民生產總值:577

眼線筆無好介紹呀?

王國熱話
不定期更新市場分析/股票/新股介紹 **(updat...
家庭收入40K,有一個小朋友,要供樓,學費...
收期權金
想停FⅩD The one

子爵府

國民生產總值:10012

好媽媽勳章

sukifong311 發表於 16-10-19 11:17
眼線筆無好介紹呀?

我用 M.A.C , Three, 都唔甩,好好用

男爵府

國民生產總值:6555

回覆 sukifong311 的帖子

台灣:solone
痛失寶寶........

禁止訪問

國民生產總值:256

大宅

國民生產總值:2061

Kiss me 無得頂!
以前用kate mac都唔甩 點知補貨買同款都溶
唔知轉配方定點

試過solone cilo 都溶到癲

別墅

國民生產總值:577

_kapo 發表於 16-10-22 00:08
Kiss me 無得頂!
以前用kate mac都唔甩 點知補貨買同款都溶
唔知轉配方定點

Kiss me 是不是只有一隻?有無相?

男爵府

國民生產總值:8884

stude house都唔甩

子爵府

國民生產總值:11327

我都係油眼,幾乎隻隻都nut,但用eye primer後隻隻都無nut色啦你可能會問內眼線位都上唔到primer啦,我唔知點解,可能係我上primer時眼睫毛位都有掃到有關掛
同1支solone我之前鬧到癲溶到喊,但依家揸一d都唔溶,仲好上色,最煩係要刨的款(第一代),成日要刨

大宅

國民生產總值:3988

mabel7705 發表於 16-10-22 10:49
我都係油眼,幾乎隻隻都nut,但用eye primer後隻隻都無nut色啦你可能會問內眼線位都上唔到primer啦,我唔知 ...

請問你用邊隻eye primer?

大宅

國民生產總值:2061

sukifong311 發表於 16-10-22 00:27
Kiss me 是不是只有一隻?有無相?

I am using this one

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

禁止訪問

國民生產總值:326

複式洋房

國民生產總值:262

mabel7705 發表於 16-10-22 10:49
我都係油眼,幾乎隻隻都nut,但用eye primer後隻隻都無nut色啦你可能會問內眼線位都上唔到primer啦,我唔知 ...

請問边隻牌呀?
係咪用完primer先畫eye liner 呀!

男爵府

國民生產總值:8983

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆 sukifong311 的帖子台灣:solone

原帖由 jayk_1030 於 16-10-19 發表
回覆 sukifong311 的帖子

台灣:solone
我用勁暈,暫時未揾到隻岩

子爵府

tracy_lui 發表於 16-10-22 16:22
請問你用邊隻eye primer?
用urban decay,細細支200幾蚊,買時覺貴,但真係好襟用,用咗9個月都係用咗差不多大半,所以一支用到成年,我用係淺紫色,每次一粒米咁大,夠2隻眼用啦

大宅

國民生產總值:4798

回覆樓主:

miss hana,有一次我爆喊完之後唔敢照鏡……原來最後完全冇事 即刻笑返

子爵府

potatoeschips 發表於 16-10-22 21:06
請問边隻牌呀?
係咪用完primer先畫eye liner 呀!
用urban decay呀,每次1粒米咁大夠揸2隻眼啦,等1分鐘度比佢吸收就可以上eye liner啦如果你會揸eye shadow更應用,因我係油眼,之前即使無色防曬眼皮位都會有積線,但用咗佢後,eye shadow都唔會積線,返屋企後眼妝同出街前無大分別

大宅

國民生產總值:4228

Shu 既 gel liner好用

男爵府

國民生產總值:5121

mabel7705 發表於 16-10-22 21:51
用urban decay呀,每次1粒米咁大夠揸2隻眼啦,等1分鐘度比佢吸收就可以上eye liner啦如果你會揸eye shadow ...

我都like

大宅

國民生產總值:1857

_kapo 發表於 16-10-22 17:10
I am using this one

我都係用呢隻試過Salone同Hana果啲全部都會變熊貓,kiss me對我呢啲超油眼都可以keep到12個鐘

大宅

國民生產總值:3195

我用過好多牌子 我試過kiss me都甩
唯一吾甩就係make up forever

amenbean    發表於 16-10-27 00:11
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎