用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2241|主題: 870181

Sony手機出左新款

男爵府

國民生產總值:7412

吾知好吾妤用

子爵府

國民生產總值:11419

買嚟試吓就知.

講笑咋. 利申, 用開Sony, 覺得好用.

侯爵府

國民生產總值:22625

ccli629 發表於 16-10-19 11:50
買嚟試吓就知.

我想買,但11月頭可能會再平d

象牙宮

國民生產總值:231604

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

唔爆炸就OK喇

Ms.wendy    發表於 16-10-19 15:23

別墅

國民生產總值:574

回覆樓主:

其實都唔知買咩機用,我見好多人都係用三星,我就用開sony,但係宜家鈴聲唔夠大

公爵府

國民生產總值:26831

動物勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 夏天玩到顛 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2015xmas

我用左 SONY 之後無轉過會.....

伯爵府

國民生產總值:17414

2015xmas 畀面勳章

咩型號.thx~我部sony用左4年啦

男爵府

國民生產總值:6757

回覆樓主:

是否xz ? 衛訊有得玩未,希望影相唔好再有遲緩,之前z5p,相對同期旗艦機,有明顯慢三拍現象

大宅

國民生產總值:4260

回覆:Sony手機出左新款

係咪呢部?我老公前日係衛迅買左部黑色,影相好靚丫,仲送左好多野

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

Wingwong121 發表於 16-10-19 12:32
係咪呢部?我老公前日係衛迅買左部黑色,影相好靚丫,仲送左好多野

...

係啦,上星期都未見有,出左啦,我得閒去玩下,有冇比較過s7,邊部影相快,包括睇相, sony 機有個唔好處,上下喇叭,搞到架機好長好大,實則我5.2寸mon

彩鑽殿

國民生產總值:802846

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

個款OK嗎?

大宅

引用:Quote:Wingwong121+發表於+16-10-19+12:32+

原帖由 oceandeepsea 於 16-10-19 發表
係啦,上星期都未見有,出左啦,我得閒去玩下,有冇比較過s7,邊部影相快,包括睇相, sony 機有個唔好處 ...
因為都係第一次用sony機同埋可能岩岩用我覺得影相同睇相都快,同埋有時仔仔郁左都影得清呀!

大宅

國民生產總值:2056

好似話Sony就快唔再出手機啦

wcpcelia    發表於 16-10-19 16:45
MyLittleStar    發表於 16-10-19 14:50

男爵府

國民生產總值:7412

Wingwong121 發表於 16-10-19 12:32

...

幾錢?

男爵府

1997112 發表於 16-10-19 12:51
好似話Sony就快唔再出手機啦

唔係麻,不過sony真係好唔爭氣,出埋d細mon機,框架又大,同尺寸三星放到5.5寸落去

大宅

引用:Quote:Wingwong121+發表於+16-10-19+12:32+

原帖由 kimberlybaby 於 16-10-19 發表
幾錢?
$5698減$300=$5398,有背囊同水樽送,仲有電話套 Mon貼 記憶咭 外置叉電等送!

別墅

國民生產總值:630

回覆樓主:

用緊部M5買果時貪佢防水,但之後因機件問題不停自動熜機,仲要好多人部機都係咁,終於要幾個月後先認有問題。
但係佢就算1300萬像影相真係唔得,對焦會失焦,無微距,明明影時對焦好sharp,但出黎會blur左。
仲要d apps我就算裝響咭,佢update後又會自動裝返落主機,搞到無晒位,總之係垃圾中既垃圾。
LG V10同iphone好過佢好多

珍珠宮

國民生產總值:33873

畀面勳章 2015xmas

回覆樓主:

除咗細聲。
其它都好用。

大宅

國民生產總值:2440

回覆:Sony手機出左新款

Sony 我仔中意用

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎