自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

吾知好吾妤用

子爵府

買嚟試吓就知.

講笑咋. 利申, 用開Sony, 覺得好用.

珍珠宮

ccli629 發表於 16-10-19 11:50
買嚟試吓就知.

我想買,但11月頭可能會再平d

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

唔爆炸就OK喇

Ms.wendy    發表於 16-10-19 15:23

大宅

回覆樓主:

其實都唔知買咩機用,我見好多人都係用三星,我就用開sony,但係宜家鈴聲唔夠大

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

我用左 SONY 之後無轉過會.....

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章

咩型號.thx~我部sony用左4年啦

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

是否xz ? 衛訊有得玩未,希望影相唔好再有遲緩,之前z5p,相對同期旗艦機,有明顯慢三拍現象

大宅

回覆:Sony手機出左新款

係咪呢部?我老公前日係衛迅買左部黑色,影相好靚丫,仲送左好多野

珊瑚宮

Wingwong121 發表於 16-10-19 12:32
係咪呢部?我老公前日係衛迅買左部黑色,影相好靚丫,仲送左好多野

...

係啦,上星期都未見有,出左啦,我得閒去玩下,有冇比較過s7,邊部影相快,包括睇相, sony 機有個唔好處,上下喇叭,搞到架機好長好大,實則我5.2寸mon

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個款OK嗎?

大宅

引用:Quote:Wingwong121+發表於+16-10-19+12:32+

原帖由 oceandeepsea 於 16-10-19 發表
係啦,上星期都未見有,出左啦,我得閒去玩下,有冇比較過s7,邊部影相快,包括睇相, sony 機有個唔好處 ...
因為都係第一次用sony機同埋可能岩岩用我覺得影相同睇相都快,同埋有時仔仔郁左都影得清呀!

大宅

好似話Sony就快唔再出手機啦

wcpcelia    發表於 16-10-19 16:45
MyLittleStar    發表於 16-10-19 14:50

子爵府

Wingwong121 發表於 16-10-19 12:32

...

幾錢?

珊瑚宮

1997112 發表於 16-10-19 12:51
好似話Sony就快唔再出手機啦

唔係麻,不過sony真係好唔爭氣,出埋d細mon機,框架又大,同尺寸三星放到5.5寸落去

大宅

引用:Quote:Wingwong121+發表於+16-10-19+12:32+

原帖由 kimberlybaby 於 16-10-19 發表
幾錢?
$5698減$300=$5398,有背囊同水樽送,仲有電話套 Mon貼 記憶咭 外置叉電等送!

男爵府

回覆樓主:

用緊部M5買果時貪佢防水,但之後因機件問題不停自動熜機,仲要好多人部機都係咁,終於要幾個月後先認有問題。
但係佢就算1300萬像影相真係唔得,對焦會失焦,無微距,明明影時對焦好sharp,但出黎會blur左。
仲要d apps我就算裝響咭,佢update後又會自動裝返落主機,搞到無晒位,總之係垃圾中既垃圾。
LG V10同iphone好過佢好多

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

除咗細聲。
其它都好用。

男爵府

回覆:Sony手機出左新款

Sony 我仔中意用

首頁

尾頁

跳至