心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

能夠相信嗎?
這個人, 每天把口同你講, 好愛你, 最愛是你.
但是
1. 一切出街, 旅行, 都是女仔PAY, 男仔提都不提.(男仔高人工, 但不提錢. 旅行中仲沒帶錢, 問女仔LAW)
2. 返工放工車其它女同事, 因為車女同事, 而不方便同個女仔講電話
3. 重要日子約左女仔, 但遲到. CALL個女仔你叫女仔準備好所有野, 等佢來食
4. 會抽時間同女仔去玩
5. 有時間時, 盡量會WAHTSAPP. 經常半日才回一句, 星期六日也是. 平時夜晚會傾多幾句
6. 因為個女仔太愛佢, 成日會做好多野氹佢開心. 但個女仔想要多D關心時, 佢嫌個女仔不理解佢.
7. 之前同個女仔有聯名戶口, 但有事用左D錢,之後冇端不再儲錢. 沒有解釋, 女仔太愛佢, 沒有問
8. 每日講好多口甜說話氹個女仔.
9. 沒有送過超過$3000的禮物, 唯一一次過$3000, 已經幾年前. 之後, 不過$500
10. 他們沒有PLAN結婚.

大家評論下, 這是不是愛個女仔. 我幫女仔寫出來, 佢會睇. 我唔知係埋我錯, 我認為個男仔不是真愛佢.

我係天天豬, 爸爸媽媽好愛我呀!

伯爵府

等待她的只有兩個字"後悔"

別墅

走吧啦!世界上仲有好多好嘢係個女仔未遇到,一個願打一個願捱,無話啱定錯,但,肯定有更好嘅等緊自己,只係爭在幾時遇到啫?

我試過遇到啱嘅,但,自己放咗手,或,遇啱人,但係,時間唔啱,同樣遇到過錯嘅人,但係唔經歷過,又點會知道有更好嘅等緊自己呢?

男爵府

信佢一成 , 雙目失明 !
不值得交往 , 跟他一起金錢必失 ,浪費青春 !

真正愛情不是這樣的 !

子爵府

畀面勳章

好愛佢,係咪愛到可以養埋個男人?其實啲只係交易,冇愛嘅成分响入面。。如果個男人唔係識得甜言蜜語氹個女仔,個女仔都唔會留低忍佢。。同樣,個男人如果唔係覺得同個女仔一齊有著數,都唔會繼續entertain個女仔。。
愛係要雙方面付出,關係才能完整。。

子爵府

佢唔識醒.

個男仔, 日日WHAT佢話好愛佢, 好愛佢, 什麼也為佢.
但我看不到為了佢什麼.
唉......
佢話我物質....

瑪瑙宮

咁個女仔係唔願走, 咪由得佢囉, 使乜幫佢分析愛唔愛, 佢自己覺得好愛, that is it.

good_pig    發表於 16-10-21 21:55

侯爵府

Joy 發表於 16-10-19 12:35
能夠相信嗎?
這個人, 每天把口同你講, 好愛你, 最愛是你.
但是

成個姑爺仔咁款,食軟飯,不知所謂,得把口,遇着我一定叫佢食米田共

子爵府

跌過就知痛

侯爵府

回覆樓主:

打溜左添,信佢一成雙目失明,梗系唔信啦,個男人擺明冇心

男爵府

甘人地願意冇條件付出,你咪有佢囉,佢用錢買快樂,個男收錢比快樂,fair deal,你係第三者,不應太在意別人處理方法,由得他們吧!

子爵府

女仔成日喊..... 有唔開心, 當個男唔理佢時....
所以勸佢.
多謝大家意見, 她都思考下...

男爵府

回覆:信得過嗎

嘩,好明顯唔愛啦

珍珠宮

個女仔吾系個男仔嘅最愛

公爵府

此女仔遇到愛情高手(騙子)快走...

伯爵府

回覆樓主:

我諗起幾個字……‘不要犯賤’
《速逃》

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

個女仔想知個男仔係咪真的愛佢,好簡單:由即日開始,出街唔帶錢,等個男仔俾。。。好快有答案!

叫個女仔,快快將聯名戶口嘅錢攞返出嚟,自己儲,唔好到時人財兩空。
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

禁止訪問

大宅

回覆:信得過嗎

立即攞返联名户口的錢,飛左佢,明顯揾個女仔笨

水晶宮

stupid

首頁

尾頁

跳至