用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 7173|主題: 869954

請問郵遞申請護照

大宅

國民生產總值:4133

2015xmas 畀面勳章

以郵遞方式申請特區護照,會否寄返封信黎confirm收到申請?

寶石宮

國民生產總值:300254

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

會有卡寄黎, 再叫你N日後可以開始去攞

大宅

TMC3012 發表於 16-10-19 12:44
會有卡寄黎, 再叫你N日後可以開始去攞

請問知不知張卡大約在寄出申請後幾時收到?我上周中寄,今日都未有

寶石宮

國民生產總值:300254

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

lovelybaby2015 發表於 16-10-19 12:58
請問知不知張卡大約在寄出申請後幾時收到?我上周中寄,今日都未有
大約一個星期左右就有架啦喎, 等吓啦, 可能轉頭就收到呢

大宅

TMC3012 發表於 16-10-19 13:04
大約一個星期左右就有架啦喎, 等吓啦, 可能轉頭就收到呢

謝謝!!

大宅

國民生產總值:1768

冇咭寄黎架, 會直接收到信叫你幾時可以去拎
我啱啱9月頭郵寄申請完, 寄出申請表大約1星期多D會收信

wcpcelia    發表於 16-10-19 14:17

大宅

lamlam2ling 發表於 16-10-19 13:06
冇咭寄黎架, 會直接收到信叫你幾時可以去拎
我啱啱9月頭郵寄申請完, 寄出申請表大約1星期多D會收信 ...

唔該你!咁可能我未收到,因寄出只是1星期

大宅

我好驚寄失,因裏面資料重要
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎