用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 803|主題: 869591

擔心~~~~好怕

複式洋房

國民生產總值:179

唉~~~~尋日到醫院驗唐氏,頸皮厚4.2mm,醫生話熟高危,而家要等埋血報告,等電話><點算好呢?

大宅

國民生產總值:1575

冷靜,可能無事呢!

萬一有事醫生會同你做進一步檢查再確定,安心養胎先,唔好自已嚇自己
抱抱BB

男爵府

國民生產總值:7201

PATHUI907 發表於 16-10-19 12:47
唉~~~~尋日到醫院驗唐氏,頸皮厚4.2mm,醫生話熟高危,而家要等埋血報告,等電話> ...

揾劉子健醫生啦 他好小心又專業

男爵府

國民生產總值:5764

唉~~~~尋日到醫院驗唐氏,頸皮厚4.2mm,醫生話熟高危,而家要等埋血報告,等電話> ...

唔好擔心,度頸皮計埋年齡誤差大,當年我仔20:1,後來抽羊水驗證實冇事。你考慮下。

大宅

國民生產總值:2715

ILLUMA Inspired by Nature勳章 認識瑞士牛牛第一回

Myluckybaby 發表於 16-10-19 13:46
唔好擔心,度頸皮計埋年齡誤差大,當年我仔20:1,後來抽羊水驗證實冇事。你考慮下。
...

x2,吾洗咁擔心

珍珠宮

國民生產總值:44142

動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 2015xmas

唔好太担心, 我之前都係咁情況, 抽左羊絨出報告就正常, 個女而家2歲好精靈

大宅

國民生產總值:1973

Myluckybaby 發表於 16-10-19 13:46
...

我生之前都經歷過,就因為頸皮度唔過關而導致我9:1超高風險,嚇到我腳都軟曬,後來逼住進一步抽羊水檢查,出黎既結果最後係冇事既

彩鑽殿

國民生產總值:801209

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

唔好担心, 祝福

水晶宮

國民生產總值:59845

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

回覆:擔心~~~~好怕

子爵府

國民生產總值:12835

樂桃猴年勳章 2015xmas 2016夢想成真

伯爵府

國民生產總值:17132

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

祝福樓主bb無事

象牙宮

國民生產總值:239851

動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

國民生產總值:6749

好媽媽勳章

唔好太擔心,祝福你

大宅

國民生產總值:3153

正能量,無事嘅

大宅

國民生產總值:4523

去c家double check, 當年E阮話也我高危, 抽左羊水無事

侯爵府

國民生產總值:24985

子爵府

國民生產總值:10515

好媽媽勳章

Check淸楚先,劉子健唔錯。

水晶宮

國民生產總值:67618

唔洗太擔心,照頸皮唔係咁準,同上面幾位姊妹一樣,我女照完都係高危唔合格,之後抽絨毛再驗,醫生知我擔心,隔2日有結果即通知我冇事,講緊十年前嘅事了,呀女十分健康!

大宅

國民生產總值:4759

回覆樓主:

唔洗太擔心。通常高齡產婦大多有呢個情況。但再深入去check又會發現冇問題

複式洋房

國民生產總值:179

回覆 PoPobaby 的帖子

多謝~~
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎