用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

沙田區媽媽會 今日: 0|主題: 13652

K1 interview 撞期,可以怎取捨?

洋房

國民生產總值:97

煩(emoji)
陸陸續續收到通知面試的信,好幾間都撞時間,信中有講明不可改時間,可以怎麼辦?(emoji)

王國熱話
【好消息】教育王國app出咗新版喇~~
bk轉左新app 真係好差!改善下啦!
用戶“King321"無故罵人
請問點解用ip6睇有圖既posed圖會咁濛?

大宅

國民生產總值:1531

Danisonsham 發表於 16-10-19 13:17
煩(emoji)
陸陸續續收到通知面試的信,好幾間都撞時間,信中有講明不可改時間,可以怎麼辦?(emoji)
...
幾多間撞呀?撞同一日既話唯有IN你心水果間吧~
好多都5/11 INTERVIEW 即早上~

洋房

kinkiking1129 發表於 16-10-19 14:45

5/11 第一個時間有三間撞,第二個時間有兩間撞
12/11 又有兩間撞 (emoji)

大宅

國民生產總值:1142

Danisonsham 發表於 16-10-19 23:02

我情況同你差不多

大宅

國民生產總值:1531

Danisonsham 發表於 16-10-19 23:02
5/11 我2間撞, 報左6間得2間撞, 即有 5間可以去in~

大宅

國民生產總值:2598

kinkiking1129 發表於 16-10-19 14:45
5/11 好多間撞晒....我都要放棄2間

複式洋房

國民生產總值:229

回覆樓主:

5/11,啟思撞聖心(emoji)

大宅

國民生產總值:2299

我都係,都唔知點取捨,揀心水既,又怕唔夠人爭

男爵府

國民生產總值:5713

1) 揀間近屋企
2) 揀間INTERVIEW 時間唔會撞扭訓覺的時間來IN

始終讀三年, 舟車勞動對小朋友黎講都好辛苦.

洋房

kaman710 發表於 16-10-26 17:46
1) 揀間近屋企
2) 揀間INTERVIEW 時間唔會撞扭訓覺的時間來IN

(emoji)(emoji)多謝你的意見

禁止訪問

國民生產總值:288

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎