用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 218|主題: 117491

[泰國] 問香港快運小童票冇買行李,但大人有,會否包bb車運送

大宅

國民生產總值:2914

如上

王國熱話
售二手兒童玩具、摺餐椅
100%新 米妮人型大公仔 $200
BB 公仔 85%新 會叫,可換衫
Japan gals 天然水素水面膜 30片 $120

大宅

但大人都有一喼

大宅

國民生產總值:4588

ILLUMA Inspired by Nature勳章 熱血金章 畀面勳章 2015xmas

我之前去大阪..
香港, 無計入行李, 去到閘口先收車
係日本回程, 計埋行李, CHECK IN 時收埋架BB 車

大宅

Thx a lot

大宅

國民生產總值:2286

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

sumhappy 發表於 16-10-19 14:13
我之前去大阪..
香港, 無計入行李, 去到閘口先收車
係日本回程, 計埋行李, CHECK IN 時收埋架BB 車 ...

請問係咪即係bb車唔計重量?

大宅

國民生產總值:4172

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章

nette_ng 發表於 16-11-28 15:05
請問係咪即係bb車唔計重量?
問cs話會計落行李重量 (2歲bb機票先免費), 但我試過幾次香港推入閘或寄倉都不計重量 ,台中同大阪寄倉都無計, 得東京有一次當寄倉, 所以睇當時地勤員工決定.

男爵府

國民生產總值:7473

yuen 發表於 16-11-29 14:53
問cs話會計落行李重量 (2歲bb機票先免費), 但我試過幾次香港推入閘或寄倉都不計重量 ,台中同大阪寄倉都無計 ...

試過2次過2歲,1次大阪來回都冇計,1次去福岡去有計,回冇計

別墅

國民生產總值:940

BB車唔使寄倉,去到臨上機果個COUNTER,交俾空姐,就唔使計行李重量.落機果陣就會有人拎返出去行李帶附近!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎