用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 8966|主題: 891085

如果打8號風球仲有無得拎攞蛋糕?

大宅

國民生產總值:4430

BKXmas勳章

阿B星期五生日,好多人話會打8號,咁如果果日訂左蛋糕,仲可以如期拎嗎?取餅時間係下午6點
(訂左美心西餅)

珍珠宮

國民生產總值:39805

雞年勳章 BKXmas勳章

打去餅店問定先, 睇下佢點安排。
Childhood is journey, not a race.

子爵府

國民生產總值:10854

BKXmas勳章

PINGADA 發表於 16-10-19 14:43
阿B星期五生日,好多人話會打8號,咁如果果日訂左蛋糕,仲可以如期拎嗎?取餅時間係下午6點
...
最好打去問下, 要睇下邊間, 我問過酒店cake shop 佢話會開, 妳唔黎都ok, 妳要打去問下會唔會開

大宅

國民生產總值:4610

雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章

唔個你訂邊間,問過美心佢話會開

珍珠宮

國民生產總值:36395

環保接龍勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

我本來都訂咗星期五攞旦糕, 但都啱啱打電話改明日攞, 寧可放雪柜一晚冇咁新鮮都好過冒風雨淋到濕哂咁踢腳

水晶宮

國民生產總值:57324

BKXmas勳章

你幫呢度啲JM訂餅嗎?

複式洋房

國民生產總值:305

BKXmas勳章

...

我個仔又係星期五生日!不如打電話去餅店改早D攞,我估上午ok嘅!

彩鑽殿

國民生產總值:852482

2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

直接打電話去問定先

子爵府

國民生產總值:10824

BKXmas勳章

以我記得,美心8號都開,9號就唔開,但最好你都問問
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

男爵府

國民生產總值:7548

BKXmas勳章

(訂左美心西餅 ...

我女都系星期五生日,為免吾送貨到㕆,都系星期四取好d

珍珠宮

國民生產總值:46928

2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

(訂左美心西餅 ...
直接打去美心問啦, 呢到唔會有人可以肯定答到你
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎