用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

嬰兒用品 今日: 16|主題: 82003

有冇人用過Weleda既 baby product?

洋房

國民生產總值:93

響一田見到e個德國有機牌子,唔知有冇媽媽用過或用緊呢?

王國熱話
五彩甜椒,野生朝天椒,五彩觀賞椒種植...
家樂花問題
我的勒杜鹃

大宅

國民生產總值:2395

Adrianna 發表於 16-10-19 14:45
響一田見到e個德國有機牌子,唔知有冇媽媽用過或用緊呢?

我之前用佢body cream,另外pat pat cream 一直用緊,好好用好香,冇敏感

洋房

國民生產總值:93

今日見到Aeon Baby都有,買支body cream試下先

大宅

國民生產總值:1043

回覆樓主:

用pat pat cream, 幾好,去iherb買平d

大宅

國民生產總值:2395

evapopo 發表於 16-10-20 14:00
用pat pat cream, 幾好,去iherb買平d

我都係响iherb.ocm買架,一次遇買3支

大宅

國民生產總值:1979

回覆樓主:

Pat Pat cream and body lotion
係好香

大宅

國民生產總值:1714

用緊佢既body lotion同面霜,幾香,無乜副作用。
不過而家有小兒濕疹,所以用完body lotion再用Aveeno Baby Eczema Therapy Moisturizing Cream,好好多

男爵府

國民生產總值:5880

我用晒全系列,由沖涼,face cream, body lotion 到pat pat cream都用weleda.
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎