用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 7178|主題: 869954

唔記得拎收據

大宅

國民生產總值:4695

今朝ATM過數俾人,唔記得拎收據,有無人知可以點做,賣家死唔肯check數

大宅

國民生產總值:1199

上綱check A/C transaction record, 睇下有無過數記錄

大宅

QQ6543 發表於 16-10-19 16:12
上綱check A/C transaction record, 睇下有無過數記錄

有紀錄,有銀碼,就係無對方acc no.

大宅

國民生產總值:4956

動物勳章 畀面勳章 2015xmas

回覆:唔記得拎收據

去銀行比錢搞

大宅

chitosefung 發表於 16-10-19 16:17
去銀行比錢搞

請問知唔知幾錢???即時攞到嗎??

大宅

國民生產總值:1199

對方又會唔肯查,咁老套!為由打去銀行問下,有咩方法證明已入對方戶口。

子爵府

國民生產總值:10152

2015xmas

booooooger 發表於 16-10-19 16:10
今朝ATM過數俾人,唔記得拎收據,有無人知可以點做,賣家死唔肯check數

個賣家衰到咁? 下次唔好同佢買嘢

大宅

QQ6543 發表於 16-10-19 16:19
對方又會唔肯查,咁老套!為由打去銀行問下,有咩方法證明已入對方戶口。

...

係,我有曬日期時間俾佢都唔肯check,咁其實我衰先既

大宅

國民生產總值:3252

booooooger 發表於 16-10-19 16:10

賣家上網check就check到架wor
咁都唔肯

大宅

淘寶 發表於 16-10-19 16:20
個賣家衰到咁? 下次唔好同佢買嘢

生意太好唔優做呱,我諗都no next time,pm又唔覆,no service,又唔係現貨,如果唔系平過淘寶,真係唔幫襯

wcpcelia    發表於 16-10-19 16:39

子爵府

2015xmas

booooooger 發表於 16-10-19 16:23
生意太好唔優做呱,我諗都no next time,pm又唔覆,no service,又唔係現貨,如果唔系平過淘寶,真係唔幫 ...

JM係facebook個啲買嗎?

我都有買過, 都註明一定要入數紙唔肯check. 但上網真係好易check到

大宅

國民生產總值:3399

你網上check 過數資料俾佢囉

大宅

Robinrobinrobin 發表於 16-10-19 16:22
賣家上網check就check到架wor
咁都唔肯

佢話睇唔到邊個acc. transfer,但佢個個買家銀碼都唔同,即系第十個買家就60.10,第十一個就60.11咁,如此類推,所以邊有可能check唔到,就係佢唔check

大宅

hi_baby 發表於 16-10-19 16:26
你網上check 過數資料俾佢囉

網上睇到交易紀錄,但無對家acc no. show岀棃

大宅

國民生產總值:3751

有時無哂paper都一樣出唔到架喎 咁無得唔check架

大宅

rrage0203045 發表於 16-10-19 16:31
有時無哂paper都一樣出唔到架喎 咁無得唔check架

笨蕉左,應該同佢講無紙,睇下佢點覆

子爵府

2015xmas

booooooger 發表於 16-10-19 16:26

佢話睇唔到邊個acc. transfer,但佢個個買家銀碼都唔同 ...

BABY SHOP嗎? 要去牛頭角攞貨個間?

我有買過呀~ 慘爆, 上次上去攞貨等成半個鐘, 當然得3-4個客都要咁耐

send email都唔覆, 因我想郵寄架

大宅

淘寶 發表於 16-10-19 16:35
BABY SHOP嗎? 要去牛頭角攞貨個間?

我有買過呀~ 慘爆, 上次上去攞貨等成半個鐘, 當然得3-4個客都要咁耐 ...

差不多名,但唔係你講個間,我呢間自取係荔枝角,我簡左平郵

公爵府

國民生產總值:25898

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 陪月勳章 畀面勳章

回覆:唔記得拎收據

下次過數時影埋screen,
我覺得多一重保障

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

山豬    發表於 16-10-19 17:18
wcpcelia    發表於 16-10-19 16:40

子爵府

2015xmas

booooooger 發表於 16-10-19 16:38
差不多名,但唔係你講個間,我呢間自取係荔枝角,我簡左平郵

長沙灣廣場2期?

個間又ok喎。

jm明天去銀行叫佢check番紀錄, 無記錯好似係20-50左右, 應該係。

我用恆生試過一次就無收我錢
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎