用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 498|主題: 870126

黑雨需返工嗎?

男爵府

國民生產總值:5880

如題

男爵府

國民生產總值:9928

唔雨....即係乜?

大宅

國民生產總值:3208

最關心BB問題熱投勳章 熱血勳章

番左繼續番
未番,唔需要(除非事前同僱主協議左)

寶石宮

國民生產總值:300264

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

睇返你公司點定啦
返左既就等放工先走得咁囉

男爵府

國民生產總值:7769

睇下你返工是否安全地方

彩鑽殿

國民生產總值:802846

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

睇下你本身响邊, 同埋幾時開始黑雨

翡翠宮

國民生產總值:87400

引用:+本帖最後由+天使之心02+於+16-10-19+16:20

原帖由 天使之心02 於 16-10-19 發表

如題
睇公司提引,尤其係返特別工作時間,非日間正常時段既工種!

子爵府

國民生產總值:11026

回覆:黑雨需返工嗎?

又唔知你返乜工,好難答喎

寶石宮

國民生產總值:326827

動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

5: 15 轉左紅雨 ,努力工作!!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎