用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

二手市場 今日: 1644|主題: 2104568

[母嬰用品] 徵奶泵

洋房

國民生產總值:76

最好可充電式的,方便反工 請附圖私訊 謝謝

王國熱話
各位泵媽,handsfree值得買嘛?
餵母乳,可唔可以食中藥?
BB蠶豆症可以飲mother milk 茶嗎?
優合8004/8016邊款好啲呀?

大宅

國民生產總值:1181

MOONCAT362 發表於 16-10-19 16:51

有set AVENT電單泵,保養到2017-5
$700 可入電芯

大宅

瑩mama 發表於 16-10-19 19:23
有set AVENT電單泵,保養到2017-5
$700 可入電芯

只用咗一個月,唔多用。

洋房

國民生產總值:76

瑩mama 發表於 16-10-19 19:23
只用咗一個月,唔多用。

我目前也是這台,因為電池麻煩,想買多台充電的,方便反工外出 謝謝你

大宅

MOONCAT362 發表於 16-10-19 20:20
我目前也是這台,因為電池麻煩,想買多台充電的,方便反工外出 謝謝你
...

冇客氣,幫你推

複式洋房

國民生產總值:205

回覆:MOONCAT362 的帖子

s

複式洋房

國民生產總值:205

回覆:MOONCAT362 的帖子

這款啱嗎?700蚊

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

洋房

國民生產總值:70

我有unimom 奶泵 plz dm

男爵府

國民生產總值:9059

spectra 9+
$600

大宅

國民生產總值:1081

回覆樓主:

有freestyle, pis, 綠色優合, 9+,差唔到電的s1,想要邊款?

複式洋房

國民生產總值:451

可以乾濕電兩用
$200
只試用了一次

大宅

國民生產總值:2866

育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

[size=25.6108px]全新未開封,原價吉之島$650現$350俾你!
[size=25.6108px]有意可pm我!thx~~
[size=25.6108px]https://www.aeoncity.com.hk/zh/major/04/minor/0405/subminor/040504/product/34970.html

男爵府

國民生產總值:5961

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

清屋, 不散賣, 冇保養, 運作良好.
現平售$1000

Medela Freestyle包括:
主機1部
24mm 喇叭 4 pairs (used)吸奶接駁器 4 pairs (used)
雙泵喉管
Hands-free肩帶 一對
冰袋 一個
冰種 一個
黑色媽媽袋 一個

歡迎查詢有意請 pm

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎